About

ROTS Creators

ROTS – Creators is een creatief marketingbureau dat ervoor zorgt dat uw bedrijf de nodige aandacht krijgt die het verdient in de online wereld. Wij werken uw online product af van begin tot eind en volledig op maat van uw voorkeuren.

ROTS staat voor kwaliteit, doelgerichtheid en professionaliteit. Wij maken het onderscheid met andere concurrenten door heel nauw met de klant samen te werken en zo precies op maat de wensen van de klant tot leven te brengen. Wij zijn een hecht team dat gespecialiseerd is op verschillende gebieden voor het creëren van uw bedrijfsidentiteit online.

About us

Reliable – Op ons kan u letterlijk bouwen. Wij starten uw online bedrijfsidentiteit en blijven beschikbaar doorheen het hele proces. Wij werken net zolang totdat u 100% tevreden bent over uw online product. Uw project is bij ons in goede handen.

Open-Minded – Geen idee is te gek voor ons. Wij houden van een uitdaging en bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Elk voorstel is welkom.

Transparency – Wij proberen steeds zo transparant mogelijk te zijn doorheen het hele proces. U komt niet voor (financiële) verrassingen te staan en weet op voorhand hoe de realisatie van uw project zal verlopen.

Successful – Wij zetten ons 100% in voor uw vraag en realiseren samen een succesverhaal. Door het nauw samenwerken is er ruimte voor feedback en sturen we bij waar nodig. Zo komen we tot het gewenste eindproduct en garanderen wij succes voor uw online business.

SIGRID RIJCKOORT -
SOCIAL MEDIA EXPERT

Als zaakvoerder – Social Media expert sta ik in voor de dagelijkse werking van ons kantoor en het Social Media Management voor onze klanten. Daarnaast bied ik Social Media-trainingen voor bedrijven aan.

BRYAN BLAES -
WEBDESIGNER

Als zaakvoerder – Web developer sta ik in voor de dagelijkse werking van ons kantoor en het bouwen, beheren en optimaliseren van de websites voor onze klanten. Daarnaast geef ik advies in content marketing.