Site Overlay

Make-A-Wish campagne

Make-A-Wish campagne

Voor Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen mocht ROTS Creators een Influencer Marketing-campagne uitwerken om zo meer zichtbaarheid en rechtstreekse donaties te verkrijgen.

De Droom van Mijn Kind

Influencer Marketing

De campagne

Deze liefdadigheidsorganisatie rekent voor een goede werking op de steun van giften en donaties.  De donaties worden rechtstreeks gebruikt voor de wensvervulling van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Verder werkt Make-A-Wish voornamelijk met vrijwilligers. 

Door Covid-19 heeft Make-A-Wish het moeilijker om de dromen van alle kinderen met levensbedreigende ziektes te realiseren. Bezoekmomenten mogen nauwelijks plaatsvinden, engagement is moeilijker te vinden en sommige wensen moeten helaas uitgesteld worden. Een wereld waar afstandelijkheid en lockdowns het nieuwe normaal zijn, is een ramp voor de kinderen en vrijwilligers van Make-A-Wish. Voor sommige kinderen worden dromen (snel) realiteit en staan ze er niet echt bij stil. Maar kinderen met een levensbedreigende ziekte krijgen minder kansen om hun dromen in vervulling te zien gaan en hebben vaak maar één wens.

Om dit meer onder de aandacht te brengen, en deze moeilijke periode te overbruggen, kon Make-A-Wish rekenen op een sterke Influencer Marketingcampagne waarbij we influencers, bloggers maar ook een aantal bekende Vlamingen met kinderen inzetten om meer awareness te creëren. Door middel van gerichte, persoonlijke communicatie en implementatie van de juiste links, bracht deze campagne tevens meer donaties teweeg.

ROTS Creators heeft zich met hart en ziel ingezet voor deze prachtige organisatie.

Zeker voor herhaling vatbaar!

— Hilde Vander Stichele —
bekende influencers

For influencer marketing to sustain, authenticity and credibility is key.