Site Overlay

Photography

Heeft u een geweldig product of assortiment aan producten en wilt u dit door een professionele fotograaf laten vastleggen? Of wilt u professionele foto’s van uw dienst of bedrijf? Wij zorgen voor al uw bedrijfsfoto’s in hoge resolutie. Daarnaast bewerken wij uw (product)foto’s naargelang uw voorkeur met Adobe Photoshop voor een aantrekkelijke uitstraling.

Uw product of dienst in de kijker

Foto’s zijn haast niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Denk aan websites en sociale media maar ook (product)verpakkingen of affiches. Overal waar we komen duiken beelden op. Daarom is het zo belangrijk dat uw (bedrijfs)foto’s eruit springen. 

In de bedrijfswereld is het een van de belangrijkste elementen om klanten aan te trekken. Foto’s vertellen meteen iets over een bedrijf of een product. Die eerste indruk is van cruciaal belang om klanten aan te trekken. Het wekt een eerste gevoel op bij potentiële klanten. Een aantrekkelijke, inspirerende foto straalt positiviteit uit. Wij zijn van mening dat bedrijfsfoto’s gemaakt horen te worden door een professional met professioneel materiaal en afgeleverd in hoge resolutie.

 

professionele foto's voor Roadtrippers of the Sun
Photography voor het merk Yula
Shoot met professionele fotografie.
Photography voor Blink in Nederland

Professioneel materiaal

Wij beschikken over het nieuwste en meest kwalitatieve materiaal om uw foto’s te optimaliseren. Wij kiezen steeds voor de kwaliteit en technologie van Nikon. Zo werken wij meestal met de Nikon D850 spiegelreflexcamera. Verschillende lenzen voor verschillende beeldopnames zijn uiteraard aanwezig. 

Daarnaast beschikken we ook over een Nikon-instapmodel (tevens een spiegelreflexcamera) dat wij graag uitlenen aan onze klanten. Deze camera is zo gebouwd dat het gemakkelijk hanteerbaar is voor niet-professionelen. Met een woordje uitleg kan iedere niet-professional hiermee aan de slag. Door deze camera te lenen, bespaart u geld op de aankoop van een dure, professionele camera. Heeft u dus zelf eenmalig een professioneel toestel nodig voor bijvoorbeeld een event? Dan is het lenen van ons professioneel toestel de perfecte oplossing.

Foto’s bewerken

Bedrijfsfoto’s bewerken doen wij met Adobe Photoshop. Bryan Blaes behaalde tevens zijn diploma voor Photoshop. Om uw foto’s te laten stralen bent u bij ons dus zeker aan het juiste adres. Een eigen inbreng in de manier van bewerken behoort tot de mogelijkheden. Wij laten uw foto’s eruit springen. 

Drone-Photography

Drone-Photography behoort ook tot de mogelijkheden bij ROTS. Wij beschikken over de Mavic Air. Een toestel dat prachtige, scherpe beelden maakt. Drone-fotografie is perfect om bijvoorbeeld een landschap, accommodatie of perceel in beeld te brengen. 

Portfolio Photography

Vraag uw gratis offerte aan

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan bij ROTS Creators. En bekijk samen met ons wat de ideale oplossing is voor uw bedrijf.