Site Overlay

Videography

Wij maken uw bedrijfsvideo’s. Denk aan events, interviews en aftermovies. Uw kantoor of personeel in beeld brengen of video’s speciaal gemaakt voor sociale media. U kan bij ons tevens terecht voor drone-fotografie en -videografie. Wij beschikken over de Mavic Air die alles haarscherp in beeld brengt. Voor video’s werken wij nauw samen met vakmensen die uw video met aangepaste sound en effecten realiseren.

Uw product of dienst in de kijker

Bewegende beelden zijn haast niet weg te denken uit ons degelijks leven. Denk aan televisie of reclamespots maar ook op websites en sociale media zijn ze talrijk aanwezig. Overal waar we komen duiken beelden op. Daarom is het zo belangrijk dat uw bedrijfsbeelden eruit springen. 

Het mag duidelijk zijn dat videografie steeds belangrijker wordt. Het is een van de snelste manieren om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Video’s zijn de inleiding en het eerste contact met een bedrijf of een product. Die eerste indruk is van cruciaal belang om klanten aan te trekken. Het wekt een eerste gevoel op bij potentiële klanten. Een aantrekkelijke, inspirerende (korte) video brengt die eerste belangrijke boodschap op een efficiënte en snelle manier over. 

drone beelden -
Drone-videography

Professionele aanpak

Voor videografie werken wij nauw samen met professionelen uit het vakgebied. Het spreekt voor zich dat dit met kwaliteitsvol en nieuw materiaal gebeurt. Als klant beslist u volledig zelf welk soort video u wenst. Dit kan bijvoorbeeld een kleine trailer zijn voor een nieuw product of dienst, een aftermovie voor een (bedrijfs)event of een video specifiek voor sociale media. De mogelijkheden zijn eindeloos. Aan u de keuze.

Drone-videography

Drone-videography behoort ook tot de mogelijkheden bij ROTS. Wij beschikken over de Mavic Air. Een toestel dat prachtige, haarscherpe beelden maakt. Drone video’s zijn perfect om bijvoorbeeld een landschap, setting, accommodatie of perceel in beeld te brengen. Dit geeft een andere dimensie en innovatieve uitstraling.

Vraag uw gratis offerte aan

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan bij ROTS Creators. En bekijk samen met ons wat de ideale oplossing is voor uw bedrijf.