Content Marketing

Content Marketing

Content Marketing zal ervoor zorgen dat uw bedrijfsbeeld samenhorend en consistent blijft. Tevens zal deze strategie een bepaalde visie voor uw bedrijf uitdragen en verbindend voor klanten werken. U zal er een bepaald doelpubliek mee bereiken en het is de bedoeling om deze personen natuurlijk om te zetten in effectieve klanten. Uw professionaliteit en betrouwbaarheid verhoogt aanzienlijk. Het werkt ook tijdsbesparend gezien u een aantal tijdrovende maar belangrijke zaken uit handen geeft. Al zijn wij er wel van overtuigd dat iedereen binnen het bedrijf betrokken wordt in dit proces.

Voorbeelden van content marketing zijn (blog)artikels, magazines  handleidingen, informatiebrochures, affiches, e-books, banners, social media posts en stories tot zelfs (geanimeerde) video’s. De mogelijkheden zijn oneindig groot en wij helpen je graag met het bedenken van een uniek concept alsook het uitwerken van de content.

Eén van de bedrijven die het meest succesvolle is in deze techniek is ongetwijfeld Red Bull.  Zij zijn er zelfs in geslaagd om de afdeling (Red bull media house) die instaat voor deze content, winstgevend te maken. Dus waarom nog wachten met content marketing?

Foto’s zijn haast niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Denk aan websites en sociale media maar ook (product)verpakkingen of affiches. Overal waar we komen duiken beelden op. Daarom is het zo belangrijk dat uw (bedrijfs)foto’s eruit springen.

Bewegende beelden zijn niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Denk aan televisie of reclamespots maar ook op websites en sociale media zijn ze talrijk aanwezig. Overal waar we komen duiken beelden op. Daarom is het zo belangrijk dat uw bedrijfsbeelden eruit springen.

Clients
Webdesign

Our Clients

Toerisme Zwitserland

SEO- copywriting

Connections

Hotel Castelli

Heb je al een bestaande website?
Hoeveel pagina's moeten er ontwikkeld worden?
Wat is het doel van de website?
Omschrijf de opdracht of vraag zo goed mogelijk.?
Zijn er speciale vereisten op programma's voor de website?