Site Overlay

Content Marketing

De volledige content, zowel tekstueel als visueel, voor al uw kanalen verzorgen wij ook. Bij deze marketingstrategie maken en verspreiden wij deze op maat gemaakte, kwalitatieve content zodanig (potentiële) klanten hierdoor aangetrokken worden. De centrale content offer, het eindproduct dat u wil realiseren, staat hierbij centraal.

Waarom Content Marketing?

Content Marketing zal ervoor zorgen dat uw bedrijfsbeeld samenhorend en consistent blijft. Tevens zal deze strategie een bepaalde visie voor uw bedrijf uitdragen en verbindend voor klanten werken. U zal er een bepaald doelpubliek mee bereiken en het is de bedoeling om deze personen natuurlijk om te zetten in effectieve klanten. Uw professionaliteit en betrouwbaarheid verhoogt aanzienlijk. Het werkt ook tijdsbesparend gezien u een aantal tijdrovende maar belangrijke zaken uit handen geeft.

Content Marketing

Voorbeelden

Voorbeelden van content marketing zijn (blog)artikels, handleidingen, informatiebrochures, affiches, e-books, advertenties, banners, social media posts en stories tot zelfs (geanimeerde) video’s. Tevens behoort print ook tot de mogelijkheden. Zo kan uw boodschap ook via drukwerk verspreid worden. Denk hierbij aan affiches, flyers, posters, folders of branded content.

Content Marketing Campagne

De content campagne kan over verschillende kanalen heen gaan. Zo kunnen wij content maken op maat van elk afzonderlijk kanaal. Voor Facebook moet een beeld er uiteraard heel anders uitzien dan bijvoorbeeld op uw website of bij een print. Ook de doelgroep kan verschillend zijn en daarom een aangepaste boodschap vereisen. Belangrijke vraag in dit proces is “Welke vorm van content is het meest geschikt om de ideale klant te bereiken?”. Een uitgebreid marktonderzoek is dus zeker geen overbodige luxe bij het starten van een campagne! ROTS Creators kan je bij al deze stappen van het begin tot het eind bijstaan en helpen.

Vraag uw gratis offerte aan

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan bij ROTS Creators. En bekijk samen met ons wat de ideale oplossing is voor uw bedrijf.