Content Marketing

Content Marketing zal ervoor zorgen dat uw bedrijfsbeeld samenhorend en consistent blijft. Tevens zal deze strategie een bepaalde visie voor uw bedrijf uitdragen en verbindend voor klanten werken. U zal er een bepaald doelpubliek mee bereiken en het is de bedoeling om deze personen natuurlijk om te zetten in effectieve klanten. Uw professionaliteit en betrouwbaarheid verhoogt aanzienlijk. Het werkt ook tijdsbesparend gezien u een aantal tijdrovende maar belangrijke zaken uit handen geeft. Al zijn wij er wel van overtuigd dat iedereen binnen het bedrijf betrokken wordt in dit proces.

Voorbeelden van content marketing zijn (blog)artikels, magazines  handleidingen, informatiebrochures, affiches, e-books, banners, social media posts en stories tot zelfs (geanimeerde) video’s. De mogelijkheden zijn oneindig groot en wij helpen je graag met het bedenken van een uniek concept alsook het uitwerken van de content.

Eén van de bedrijven die het meest succesvolle is in deze techniek is ongetwijfeld Red Bull.  Zij zijn er zelfs in geslaagd om de afdeling (Red bull media house) die instaat voor deze content, winstgevend te maken. Dus waarom nog wachten met content marketing?

Content Marketing

Foto’s zijn haast niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Denk aan websites en sociale media maar ook (product)verpakkingen of affiches. Overal waar we komen duiken beelden op. Daarom is het zo belangrijk dat uw (bedrijfs)foto’s eruit springen.

Bewegende beelden zijn niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Denk aan televisie of reclamespots maar ook op websites en sociale media zijn ze talrijk aanwezig. Overal waar we komen duiken beelden op. Daarom is het zo belangrijk dat uw bedrijfsbeelden eruit springen.

FAQ

Content Marketing is een strategische aanpakte zich bezig houd met het verspreiden van content dat zowel waardevol als relevant is voor de doelgroep van de dienst of het product dat je probeert te verkopen. Lees hier meer over content marketing.

Je kan zelf natuurlijk aan content marketing doen. Toch raden wij het gebruik van een extern bureau aan. Dit bureau zal namelijk voor een frisse blik zorgen en de focus van het gekozen pad bewaken. Daarnaast kunnen zij ook  kwalitatieve content creëren die scoort bij de doelgroep. 

Het budget dat je nodig hebt is afhankelijk van de gekozen strategie en de benodigdheden . Voor een goede campagne moet je toch al minimum van een bedrag van 1500 euro voorzien en dan moet je zelf ook heel wat taken uitvoeren. 

Bij het maken van content moet je wel enkele punten in het achterhoofd houden. Zo moet de klant altijd centraal staan en mag de content niet te promotioneel overkomen. Daarnaast moet de lezer geloofwaardige informatie meekrijgen die ook nog eens relevant is. Deze informatie in een aantrekkelijk jasje steken is bovendien een vereiste die niet mag vergeten worden. 

Het belang van professionele foto’s voor je bedrijf is zeer belangrijk! Hierop besparen zal niet alleen zorgen voor een mindere uitstraling maar ook voor het verlies van potentiële klanten. De foto’s op je website zijn namelijk vaak het eerste wat de potentiële klant te zien krijgt. Hieronder kan je nog 5 redenen terugvinden waarom jouw bedrijf moet investeren in professionele foto’s.

Clients

Our Clients

Toerisme Zwitserland

SEO- copywriting

Connections

Hotel Castelli