Photography

Professionele beelden spreken luider dan woorden. Wij zorgen voor al uw bedrijfsfoto’s in hoge resolutie. Van portretten tot producten en events. Denk aan kantoorbeelden, medewerkers, congressen, seminaries of bedrijfsfeesten. Daarnaast bewerken wij uw (product)foto’s met Adobe Photoshop voor een aantrekkelijke uitstraling geheel naar uw branding. Foto’s worden afgeleverd in verschillende formaten. Ideaal te gebruiken op elk platform.

Foto’s zijn haast niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Denk aan websites en sociale media maar ook (product)verpakkingen of affiches. Overal waar we komen duiken beelden op. Daarom is het zo belangrijk dat uw (bedrijfs)foto’s eruit springen. 

Klanten meteen kunnen aantrekken doe je met de juiste beelden. Foto’s vertellen meteen iets over een bedrijf of een product. Die eerste indruk is van cruciaal belang om klanten aan te trekken. Het wekt een eerste gevoel op bij potentiële klanten. Een aantrekkelijke, inspirerende foto straalt positiviteit uit. Wij zijn van mening dat bedrijfsfoto’s gemaakt horen te worden door een professional met professioneel materiaal en afgeleverd in hoge resolutie.

Photography

Wij beschikken over het nieuwste en meest kwalitatieve materiaal om uw foto’s te optimaliseren. Wij kiezen steeds voor de kwaliteit en technologie van Nikon. Zo werken wij meestal met de Nikon D850 spiegelreflexcamera. Verschillende lenzen voor diverse beeldopnames zijn uiteraard aanwezig. 

Bedrijfsfoto’s bewerken doen wij met Adobe Photoshop waarvan wij  een erkende opleiding genoten. Om uw foto’s te laten stralen bent u bij ons dus zeker aan het juiste adres. Een eigen inbreng in de manier van bewerken behoort tot de mogelijkheden. Wij laten uw foto’s eruit springen. 

FAQ

Het budget dat je nodig hebt is afhankelijk van wat nodig is. Maar met een budget van minimum 300 euro kan je al zeker iets bereiken. Voor een juiste inschatting kan je altijd een gratis offerte aanvragen. 

Clients

Hotel Castelli

Photography Nomadsland

Nomadsland