SEO–Copywriting

Wilt u graag vlotte, professionele teksten op uw website plaatsen maar heeft u geen tijd of kennis om deze zelf te schrijven? Dan kunnen wij hulp bieden. Wij schrijven al jaren voor een professionele online blog en hebben dus voldoende ervaring in het schrijven van dergelijke teksten. Wij verdiepen ons in elk onderwerp en met voldoende achtergrondinformatie stellen wij een duidelijk, juist en professioneel geschreven tekst op voor uw website. Natuurlijk met de nodige SEO-optimalisatie zodat uw bedrijf online gevonden wordt.

Copywriting en blogs zorgen ervoor dat uw klanten meer inzicht krijgen in uw bedrijf, uw producten of diensten. Hoe duidelijker deze teksten en hoe meer informatie toekomstige klanten krijgen op uw website, hoe groter de kans op verkoop. Het mag dan ook duidelijk zijn dat SEO–Copywriting een niet te missen kans is om meer bezoekers van uw website om te zetten naar effectieve klanten.

Een manier om aan efficiënte SEO-copywriting te doen is het maken van professionele blogs. Een blog aan uw website toevoegen is altijd een goed idee, maar natuurlijk moet die op de juiste manier opgemaakt zijn, anders heeft het weinig zin met het oog op marketingdoeleinden. Dan blijft de blog louter informatief voor uw reeds bestaande klanten. Indien u een stap vooruit wil zetten, helpen wij u graag bij het maken van een professionele blog. Wij hebben hier reeds jaren ervaring in en dat loont. Onze eigen blog scoort altijd hoog in zoekresultaten en dat zorgt dan weer op zijn beurt voor meer bezoekers. Meer bezoekers op uw website zorgen voor meer potentiële klanten en dat zorgt dan weer voor meer omzet. 

FAQ

Copywriting is het schrijven van teksten op websites met als doel reclame maken. Een professionele copywriter zorgt ervoor dat uw website hoger scoort in zoekmachines door op een bepaalde, constructieve manier te schrijven. Dat noemen wij SEO-copywriting. Het doel is steeds zo hoog mogelijk scoren in zoekresultaten wanneer er op bepaalde zoektermen wordt gezocht. Tevens is copywriting een goede manier om bepaalde nuttige informatie door te geven aan klanten

SEO (Search engine optimization), of in het Nederlands zoekmachine optimalisatie, is een techniek waarmee jouw website gevonden wordt in zoekmachines als Google. En hoewel dit heel simpel klinkt is deze techniek niet eenvoudig en houdt het heel wat mensen wakker. Er is namelijk heel wat concurrentie die dezelfde kennis heeft.

Bij lokale SEO wordt er ingezet op zoekresultaten op basis van de locatie. Zo is het de bedoeling dat jouw website hoger in de zoekresultaten komt als iemand in jouw buurt de juiste zoektermen ingeeft. Zo zal een bakker in Antwerpen graag bovenaan staan in de zoekresultaten als een bezoeker van Antwerpen een bakker opzoekt. Hij heeft namelijk weinig tot niks aan het verschijnen in de zoekresultaten van een bezoeker aan Brugge.

Zo snel als mogelijk!” is het korte maar vrij simpele antwoord op deze vraag. Een goede webdesigner is zelfs al met de SEO-strategie bezig voor er één letter online staat. Je moet net zoals bij een huis bouwen op voorhand een plan uittekenen zodat je website stevig in zijn schoenen staat. Want zonder deze stevige fundamenten verlies je al een enorm potentieel. Dat niet altijd meer goed te maken is.

Het budget dat je nodig hebt is afhankelijk van het aantal woorden en teksten dat je nodig hebt. Voor een juiste prijs kan je altijd een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. 

De kans dat je van deze twee termen al eens gehoord hebt als eigenaar van een website, is vrij groot. Wat ze juist betekenen en wat het grote verschil is, leg ik graag uit. Want dat is niet voor iedereen meteen duidelijk. Beide termen kunnen jouw bedrijf wel degelijk iets opleveren. Hieronder leggen we je uit wat je mag verwachten van zowel SEO als SEA.

Clients