Videography

Elk bedrijf heeft een website nodig. Een goed webdesign kent niet alleen een aantrekkelijke uiterlijke look maar de binnenkant is minstens zo Wij maken uw bedrijfsvideo’s. Denk aan events, interviews en aftermovies. Uw kantoor of personeel in beeld brengen of video’s speciaal gemaakt voor sociale media. U kan bij ons tevens terecht voor drone-fotografie en -videografie. Wij beschikken over de Mavic Air Drone die alles haarscherp in beeld brengt. Voor video’s werken wij nauw samen met vakmensen die uw project finaliseren.

Bewegende beelden zijn haast niet weg te denken uit ons degelijks leven. Denk aan televisie of reclamespots maar ook op websites en sociale media zijn ze talrijk aanwezig. Overal waar we komen duiken beelden op. Daarom is het zo belangrijk dat uw bedrijfsbeelden eruit springen. 

Het mag duidelijk zijn dat videografie steeds belangrijker wordt. Het is een van de snelste manieren om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Video’s zijn de inleiding en het eerste contact met een bedrijf of een product. Die eerste indruk is van cruciaal belang om klanten aan te trekken. Het wekt een eerste gevoel op bij potentiële klanten. Een aantrekkelijke, inspirerende (korte) video brengt die eerste belangrijke boodschap op een efficiënte en snelle manier over. 

Voor videografie werken wij nauw samen met professionelen uit het vakgebied. Het spreekt voor zich dat dit met kwaliteitsvol en nieuw materiaal gebeurt. Als klant beslist u volledig zelf welk soort video u wenst. Dit kan bijvoorbeeld een kleine trailer zijn voor een nieuw product of dienst, een aftermovie voor een (bedrijfs)event of een video specifiek voor sociale media. De mogelijkheden zijn eindeloos. Aan u de keuze.

FAQ

Het budget dat je nodig hebt is afhankelijk van de duur en en het type video. Maar gemiddeld moet je toch rekenen op een minimum budget van 1500 euro. Voor een juiste en precieze berekening kan je een gratis offerte aanvragen.