Wat is Contentsyndication?

We like you to

Bij contentsyndication wordt jouw gedeelde content gepubliceerd op ander websites. Deze content is vaak al gepubliceerd op de eigen kanalen zoals een blog of website. Maar ook een podcast, video of social media post kunnen ze ‘herpubliceren’ op andere websites.  

Wat is Content Marketing?

Wat is content marketing

Content Marketing is een strategische aanpakte zich bezig houd met het verspreiden van content dat zowel waardevol als relevant is voor de doelgroep van de dienst of het product dat je probeert te verkopen.

Wat is Affiliate marketing?

affiliate marketing

Affiliate Marketing is een vorm van marketing waarbij de adverteerder een vast bedrag of een procent krijgt per verkocht product dat afkomstig is van zijn inspanningen. Zo kan een eigenaar van een website met veel bezoekers een Affiliate link van een product op bol.com

Wat is Outbound Marketing?

Wat is outbound marketing

Outbound marketing is een traditionele marketing techniek waarbij de marketeer gebruik gaat maken van onderander krantenartikels, radio en TV reclame, flyers, direct mail en telemarketing.

Wat is inbound marketing?

inbound marketing

Inbound marketing is een manier van  marketing waarbij we vooral gaan focussen op de klant en waar we content gaan produceren waar deze potentiële klant ook echt iets aan heeft. Deze content moet dus niet alleen inspelen op de vragen van de klant maar hij moet ook nog eens kwalitatief hoog zijn.

Wat is een Marketingmix

Marketingmix

De marketingmix is een combinatie van instrumenten die een bedrijf of organisatie kan gebruiken voor het invullen van de marketingstrategie. In dit marketingmodel wordt er vaak gebruik gemaakt van vier verschillende instrumenten al wordt daar de dag van vandaag vaak nog een vijfde marketinginstrument aan toegevoegd (prijs,  plaats, promotie, product en soms ook personeel).