We like you to

Wat is Contentsyndication?

Bij contentsyndication wordt jouw gedeelde content gepubliceerd op ander websites. Deze content is vaak al gepubliceerd op de eigen kanalen zoals een blog of website. Maar ook een podcast, video of social media post kunnen ze ‘herpubliceren’ op andere websites.  

Read More »
Wat is content marketing

Wat is Content Marketing?

Content Marketing is een strategische aanpakte zich bezig houd met het verspreiden van content dat zowel waardevol als relevant is voor de doelgroep van de dienst of het product dat je probeert te verkopen.

Read More »
affiliate marketing

Wat is Affiliate marketing?

Affiliate Marketing is een vorm van marketing waarbij de adverteerder een vast bedrag of een procent krijgt per verkocht product dat afkomstig is van zijn inspanningen. Zo kan een eigenaar van een website met veel bezoekers een Affiliate link van een product op bol.com

Read More »
Wat is outbound marketing

Wat is Outbound Marketing?

Outbound marketing is een traditionele marketing techniek waarbij de marketeer gebruik gaat maken van onderander krantenartikels, radio en TV reclame, flyers, direct mail en telemarketing.

Read More »
inbound marketing

Wat is inbound marketing?

Inbound marketing is een manier van  marketing waarbij we vooral gaan focussen op de klant en waar we content gaan produceren waar deze potentiële klant ook echt iets aan heeft. Deze content moet dus niet alleen inspelen op de vragen van de klant maar hij moet ook nog eens kwalitatief hoog zijn.

Read More »
Marketingmix

Wat is een Marketingmix

De marketingmix is een combinatie van instrumenten die een bedrijf of organisatie kan gebruiken voor het invullen van de marketingstrategie. In dit marketingmodel wordt er vaak gebruik gemaakt van vier verschillende instrumenten al wordt daar de dag van vandaag vaak nog een vijfde marketinginstrument aan toegevoegd (prijs,  plaats, promotie, product en soms ook personeel).

Read More »
Heb je al een bestaande website?
Hoeveel pagina's moeten er ontwikkeld worden?
Wat is het doel van de website?
Omschrijf de opdracht of vraag zo goed mogelijk.?
Zijn er speciale vereisten op programma's voor de website?