Wat is cross-selling?

Wat is cross-selling?

Coss-selling is het aanbieden van producten of diensten die een aanvulling kunnen zijn aan de oorspronkelijke aankoop. Bij de aankoop van een nieuwe smartphone kan je bijvoorbeeld een hoesje of AirPods proberen te verkopen.

Wat is upselling?

Wat is upseling?

Upselling is een verkooptechniek waarbij we de klant gaan proberen te overtuigen om een verbeterde of meer uitgebreide uitvoering van je product of dienst te kopen dan het oorspronkelijke product dat de klant wou kopen.

Wat is een CRM software?

Een CRM software stelt je instaat om contact met klanten gestroomlijnd te laten verlopen waardoor de verkoop en winst zal stijgen. Daarnaast zorgt deze software er ook voor dat er bedrijfsprocessen veel efficiënter verlopen. Zo kan je met de meeste CRM systemen ook offertes en facturen aanmaken. Het doel van een CRM software is dan ook zeer duidelijk… het verbeteren van je professionele relaties om op die manier meer omzet te genereren. 

Sales

Sales Wat is een CRM software? Wat is Upselling? Wat is Cross-selling? Wat is het verschil tussen marketing en sales? Sales Sales houdt zich bezig met de directe verkoop van een product of dienst. Daarnaast houd het zich ook bezig met het onderhouden van het contact met de klant. Een goede relatie met klanten zorgt […]