Wat is cross-selling?

Wat is cross-selling?

Coss-selling is het aanbieden van producten of diensten die een aanvulling kunnen zijn aan de oorspronkelijke aankoop. Bij de aankoop van een nieuwe smartphone kan je bijvoorbeeld een hoesje of AirPods proberen te verkopen.

Read More »
Wat is upseling?

Wat is upselling?

Upselling is een verkooptechniek waarbij we de klant gaan proberen te overtuigen om een verbeterde of meer uitgebreide uitvoering van je product of dienst te kopen dan het oorspronkelijke product dat de klant wou kopen.

Read More »

Wat is een CRM software?

Een CRM software stelt je instaat om contact met klanten gestroomlijnd te laten verlopen waardoor de verkoop en winst zal stijgen. Daarnaast zorgt deze software er ook voor dat er bedrijfsprocessen veel efficiënter verlopen. Zo kan je met de meeste CRM systemen ook offertes en facturen aanmaken. Het doel van een CRM software is dan ook zeer duidelijk… het verbeteren van je professionele relaties om op die manier meer omzet te genereren. 

Read More »

Sales

Sales Wat is een CRM software? Wat is Upselling? Wat is Cross-selling? Wat is het verschil tussen marketing en sales? Sales Sales houdt zich bezig

Read More »
Heb je al een bestaande website?
Hoeveel pagina's moeten er ontwikkeld worden?
Wat is het doel van de website?
Omschrijf de opdracht of vraag zo goed mogelijk.?
Zijn er speciale vereisten op programma's voor de website?