EARN DIGITAL MARKETING
SKILLS TO BOOST UP YOUR BUSINESS.

Onze Opleidingen

OPLEIDING 1

INSTAGRAM BASICS

In deze opleiding leer je alle basics van Instagram. Van het juist instellen van je profiel tot het plaatsen posts met maximaal bereik. Leer alles wat je moet weten over Instagram in deze opleiding.

Instagram Basics

3 uur (inclusief Cursus) - €175
Meer informatie

OPLEIDING 2

INSTAGRAM PRO

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die echt wil groeien op Instagram en de basics reeds kent. We focussen op organische groei en de juiste doelgroep bereiken. Ook adverteren komt aan bod.

Instagram PRO

3 uur (inclusief Cursus) - €330
Meer informatie

OPLEIDING 3

Facebook BASICS

Wil je alles te weten komen over Facebook? Dan is deze opleiding echt iets voor jou. Wij leren jou de volledige basis voor het opstarten en onderhouden van een succesvolle Facebookpagina.

Facebook Basics

3 uur (inclusief Cursus) - €175
Meer informatie

OPLEIDING 4

Facebook PRO

Kan je reeds werken met Facebook maar lukt het maar niet om de juiste doelgroep te bereiken? Dan is deze opleiding wat jij nu nodig hebt! Ook adverteren komt aan bod.

Facebook PRO

3 uur (inclusief Cursus) - €330
Meer informatie

OPLEIDING 5

LinkedIn BASICS

LinkedIn is voor B2B-bedrijven misschien één van de belangrijkste platformen. In deze opleiding leer je hoe je LinkedIn op de juiste manier gebruikt en hoe je voor meer zichtbaarheid voor je bedrijf kan zorgen.

LinkedIn Basics

3 uur (inclusief Cursus) - €175
Meer informatie

OPLEIDING 6

LinkedIn PRO

Wordt een professional op Linkedin en zorg voor meer waardevolle leads. In deze uitgebreide opleiding komen zowel de organische als betalende opties aan bod.

LinkedIn PRO

3 uur (inclusief Cursus) - €330
Meer informatie

Voor Bedrijven

Voor bijscholing van personeel werken wij met aangepaste programma’s die op maat zijn van uw bedrijf. Want niet elk bedrijf heeft dezelfde noden. Een combinatie-opleiding van verschillende platformen is ook mogelijk. Contacteer ons voor alle mogelijkheden.

Waarom een opleiding volgen?

100% Up to date: In Social Media-landschap gebeuren er dagelijks nieuwe dingen. Onze opleidingen worden steeds bijgewerkt zodat ze volledig up-to-date zijn aan de nieuwste trends.

Trusted Knowledge: De kennis die wij u meegeven is dezelfde kennis die wij zelf uitgeprobeerd hebben en dagelijks succesvol toepassen.

Anytime, Anywhere: Na de opleiding ontvangt u een cursus die u later nog eens kan herbekijken. Zo beschikt u steeds over de informatie die aan bod kwam in de opleiding.