Facebook Basics opleiding

INDIVIDUEEL

TRAJECT

€175

PRIJS

BASIC

Skill Level

3:00h

Duration

NEDERLANDS

Language

Share This Class:

WAT MAG U VERWACHTEN?

Tijdens deze Facebook basics opleiding zal u een individueel traject volgen waarbij we aan de slag gaan met de basics van Facebook. Deze opleiding wordt ter plaatse bij ons op kantoor (Da Vincilaan 1 te Zaventem) gegeven gedurende drie lesuren in een voor- of namiddag naar keuze. Indien u dat wenst kunnen wij ook tot bij u komen of een virtuele opleiding aanbieden. 

Voor deze opleiding heeft u in principe enkel een smartphone nodig ter beschikking. Een laptop en pen en papier is ook handig om mee te nemen. Achteraf krijgt u de cursus digitaal toegestuurd zodanig u alles nog meermaals kan herhalen indien gewenst. Na de opleiding blijven wij ter beschikking voor verdere ondersteuning of bijkomende vragen. 

Wanneer u deze opleiding boekt, nemen wij spoedig contact met u op om een datum vast te leggen. U kan ons hiervoor ook zelf telefonisch contacteren via 02 801 13 12. 

Het is mogelijk om deze opleiding voor een groep te boeken. Gelieve hiervoor contact op te nemen via mail info@rotscreators.com of telefonisch.

TIJDENS DEZE OPLEIDING LEERT U:

VOOR WIE IS DEZE FACEBOOK BASICS OPLEIDING?

Deze opleiding is geschikt voor ondernemers die willen starten met Facebook. Deze opleiding is ook geschikt voor ondernemers die Facebook reeds gebruiken maar nog hulp wensen bij het installeren of optimaliseren van hun professionele bedrijfspagina. De opleiding is steeds op maat en er is ruimte voor individuele vragen. Samen gaan we aan de slag om uw account te optimaliseren.

More Courses

You might also be interested in these courses

OPLEIDING

INSTAGRAM BASICS

In deze opleiding leer je alle basics van Instagram. Van het juist instellen van je profiel tot het plaatsen posts met maximaal bereik. Leer alles wat je moet weten over Instagram in deze opleiding.

Instagram Basics

3 uur (inclusief Cursus) - €175
Meer informatie

OPLEIDING

LinkedIn Basics

LinkedIn is voor B2B-bedrijven misschien één van de belangrijkste platformen. In deze opleiding leer je hoe je LinkedIn op de juiste manier gebruikt en hoe je voor meer zichtbaarheid voor je bedrijf kan zorgen.

LinkedIn Basics

3 uur (inclusief cursus) - €175
Meer informatie