Facebook pro opleiding

INDIVIDUEEL

TRAJECT

€330

PRIJS

PRO

Skill Level

3:00h

Duration

NEDERLANDS

Language

Share This Class:

WAT MAG U VERWACHTEN?

Deze Facebook Pro opleiding is een individueel traject waarbij we samen aan de slag gaan om Facebook als een professional te gaan gebruiken. Indien dit lukt, zal u uw online zichtbaarheid vergroten en veel meer waardevolle leads aantrekken.  De basis laten we tijdens deze opleiding achterwege want we gaan ervan uit dat u hier reeds van op de hoogte bent.

Indien u toch een beginner bent op vlak van Facebook, verwijzen wij graag door naar onze Facebook Basics Opleiding. Deze cursus is een must om te volgen wanneer u nog niet actief bent op de app. U kan ook beide opleidingen (Basics + Pro) samen volgen zodat u meteen als een pro van start kan gaan.

De opleiding gaat door bij ons op kantoor (Da Vincilaan 1 te Zaventem) of, wanneer u dit verkiest, bij u op locatie. Een virtuele opleiding is ook mogelijk. We prikken samen een datum waarop we gedurende drie lesuren in de voor- of namiddag deze opleiding geven.

Voor deze opleiding hoeft u enkel een smartphone mee te brengen. Een laptop en pen en papier is ook altijd handig maar hoeft niet. Achteraf krijgt u de cursus digitaal toegestuurd en staan wij klaar voor verdere ondersteuning indien gewenst.

Wanneer u deze opleiding boekt, nemen wij spoedig contact met u op om een datum vast te leggen. 

Het is mogelijk om deze opleiding in groep te volgen. Gelieve dan contact op te nemen via mail info@rotscreators.com of telefonisch.

TIJDENS DEZE OPLEIDING LEERT U:

VOOR WIE IS DEZE FACEBOOK PRO OPLEIDING?

Deze opleiding is geschikt voor ondernemers die reeds (goed) overweg kunnen met Facebook, en eventueel reeds een eigen bedrijfspagina actief gebruiken, maar nog meer potentiële klanten willen bereiken. We zoomen dieper in op handige Facebook-tools om posts in te plannen, ads op te stellen en uw bedrijfspagina professioneel te beheren. De opleiding is steeds op maat en er is ruimte voor individuele vragen. We hebben maar één doel tijdens deze opleiding: zorgen voor meer online zichtbaarheid van uw bedrijfspagina.

More Courses

You might also be interested in these courses

OPLEIDING

INSTAGRAM PRO

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die echt wil groeien op Instagram en de basics reeds kent. We focussen op organische groei en de juiste doelgroep bereiken. Ook adverteren komt aan bod.

Instagram PRO

3 uur (inclusief Cursus) - €330
Meer informatie

OPLEIDING

LinkedIn PRO

Wordt een professional op Linkedin en zorg voor meer waardevolle leads. In deze uitgebreide opleiding komen zowel de organische als betalende opties aan bod.

LinkedIn PRO

3 uur (inclusief cursus) - €330
Meer informatie