Instagram basics opleiding

INDIVIDUEEL

TRAJECT

€175

PRIJS

BASIC

Skill Level

3:00h

Duration

NEDERLANDS

Language

Share This Class:

WAT MAG U VERWACHTEN?

Tijdens deze Instagram basics opleiding zal u een individueel traject volgen waarbij we gedurende drie lesuren, in een voor- of namiddag naar keuze, aan de slag gaan met de basis van Instagram. Deze opleiding wordt bij ons op kantoor (Da Vincilaan 1 te Zaventem) gegeven of, indien u dat wenst, op uw eigen gekozen locatie. Een virtuele opleiding vanop afstand kan natuurlijk ook. Wij passen ons aan uw voorkeuren aan.

Voor deze opleiding moet u enkel beschikken over een smartphone. Het is wel handig om ook een laptop mee te nemen, maar het hoeft niet. Vergeet ook zeker geen pen en papier mee te nemen. Achteraf krijgt u de cursus digitaal toegestuurd en staan wij klaar voor verdere ondersteuning moest dit nodig zijn.

Wanneer u deze opleiding boekt, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een datum vast te leggen. 

Het is ook mogelijk om deze opleiding in groep te volgen. Gelieve voor meer informatie en vragen telefonisch contact op te nemen door te mailen naar info@rotscreators.com

TIJDENS DEZE OPLEIDING LEERT U:

VOOR WIE IS DEZE INSTGARAM BASICS OPLEIDING?

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die graag op de app Instagram actief wil zijn maar niet weet waaraan hij/zij moet beginnen. De opleiding is ook geschikt voor personen die reeds een account op Instagram hebben maar toch nog verdere vragen hebben of hulp kunnen gebruiken. De opleiding is altijd op maat van de klant en er is ruimte en tijd voor individuele vragen.  Samen gaan we aan de slag om uw account te optimaliseren.

More Courses

You might also be interested in these courses

OPLEIDING

Facebook BASICS

In deze opleiding leer je alle basics van Instagram. Van het juist instellen van je profiel tot het plaatsen posts met maximaal bereik. Leer alles wat je moet weten over Instagram in deze opleiding.

Facebook Basics

3 uur (inclusief Cursus) - €175
Meer informatie

OPLEIDING

LinkedIn Basics

LinkedIn is voor B2B-bedrijven misschien één van de belangrijkste platformen. In deze opleiding leer je hoe je LinkedIn op de juiste manier gebruikt en hoe je voor meer zichtbaarheid voor je bedrijf kan zorgen.

LinkedIn Basics

3 uur (inclusief cursus) - €175
Meer informatie