Instagram pro opleiding

INDIVIDUEEL

TRAJECT

€330

PRIJS

PRO

Skill Level

3:00h

Duration

NEDERLANDS

Language

Share This Class:

WAT MAG U VERWACHTEN?

Tijdens deze Instagram pro opleiding volgt u een individueel traject waarbij we gedurende drie lesuren, in een voor- of namiddag naar keuze, aan de slag gaan met een uitgebreide cursus over Instagram. De basis van Instagram is u reeds gekend dus daar besteden we tijdens deze cursus minder tijd aan. Hier gaan we dieper in op de verschillende tools die u kan gebruiken om uw bedrijfsaccount onder de aandacht te brengen en het juiste doelpubliek aan te trekken.

Indien u toch een beginner bent op vlak van Instagram, verwijzen wij graag door naar onze Instagram Basics Opleiding. Deze cursus is een must om te volgen wanneer u nog niet actief bent op de app. U kan ook beide opleidingen (Basics + Pro) samen volgen zodat u meteen als een pro van start kan gaan.

Voor deze opleiding is het enkel nodig om te beschikken over een smartphone. Het is wel handig om ook een laptop mee te brengen. Verder is het gebruikelijk om pen en papier mee te brengen om zo notities te kunnen nemen. De cursus wordt u achteraf tevens digitaal toegestuurd. Wij blijven na de opleiding ter beschikking voor verdere ondersteuning.

Wanneer u deze opleiding boekt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een datum vast te leggen. 

Het is tevens mogelijk om deze opleiding in groep te volgen. Voor meer informatie betreffende groepsopleidingen vragen wij u vriendelijk om een mail te sturen naar info@rotscreators.com of telefonisch contact op te nemen.

TIJDENS DEZE OPLEIDING LEERT U:

VOOR WIE IS DEZE INSTAGRAM PRO OPLEIDING?

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die reeds actief is op Instagram maar hier nog niet de gewenste resultaten mee behaald. Ook indien u verdere vragen heeft over Instagram, kan u gebruik maken van deze opleiding. We zoomen in op belangrijke zaken en passen zaken toe waar u misschien nog niet eerder aan dacht. Dit alles met maar één doel: meer zichtbaarheid voor uw bedrijfsaccount creëren. 

More Courses

You might also be interested in these courses

OPLEIDING

INSTAGRAM PRO

In deze opleiding leer je alle basics van Instagram. Van het juist instellen van je profiel tot het plaatsen posts met maximaal bereik. Leer alles wat je moet weten over Instagram in deze opleiding.

Instagram PRO

3 uur (inclusief Cursus) - €330
Meer informatie

OPLEIDING

LinkedIn PRO

Wordt een professional op Linkedin en zorg voor meer waardevolle leads. In deze uitgebreide opleiding komen zowel de organische als betalende opties aan bod.

LinkedIn PRO

3 uur (inclusief cursus) - €330
Meer informatie