linkedin basics opleiding

INDIVIDUEEL

TRAJECT

€175

PRIJS

BASIC

Skill Level

3:00h

Duration

NEDERLANDS

Language

Share This Class:

WAT MAG U VERWACHTEN?

Tijdens deze LinkedIn Basics opleiding leert u de basis van LinkedIn tijdens een drie uur durende cursus op maat, in een voor- of namiddag naar keuze. Deze opleiding wordt bij ons op kantoor gegeven (Da Vincilaan 1 te Zaventem) of, indien gewenst, komen wij ter plaatse. U kan deze opleiding ook virtueel vanop afstand volgen.

Voor deze opleiding beschikt u best over een smartphone en laptop. Het is ook handig om pen en papier mee te brengen zodanig u eigen notities kan maken. De cursus wordt u achteraf ook digitaal toegestuurd. Zo kan u rustig nog eens herhalen wat u heeft geleerd. Nadien blijven wij ter beschikking voor verdere vragen.

Wanneer u deze opleiding boekt nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een datum vast te leggen. 

Deze opleiding in groep volgen is tevens mogelijk. Gelieve hiervoor een mail te sturen naar info@rotscreators.com of telefonisch contact op te nemen.

TIJDENS DEZE OPLEIDING LEERT U:

VOOR WIE IS DEZE FACEBOOK BASICS OPLEIDING?

Deze opleiding is geschikt voor ondernemers die aan de slag willen met LinkedIn of ondernemers die beter met LinkedIn willen leren werken. De opleiding is altijd op maat en er is ruimte om individuele vragen te stellen. Samen gaan we uw LinkedIn-account optimaliseren. 

More Courses

You might also be interested in these courses

OPLEIDING

INSTAGRAM BASICS

In deze opleiding leer je alle basics van Instagram. Van het juist instellen van je profiel tot het plaatsen posts met maximaal bereik. Leer alles wat je moet weten over Instagram in deze opleiding.

Instagram Basics

3 uur (inclusief Cursus) - €175
Meer informatie

OPLEIDING

Facebook Basics

Wil je alles te weten komen over Facebook? Dan is deze opleiding echt iets voor jou. Wij leren jou de volledige basis voor het opstarten en onderhouden van een succesvolle Facebookpagina.

Facebook Basics

3 uur (inclusief cursus) - €175
Meer informatie