Linkedin PRO OPLEIDING

INDIVIDUEEL

TRAJECT

€330

PRIJS

PRO

Skill Level

3:00h

Duration

NEDERLANDS

Language

Share This Class:

WAT MAG U VERWACHTEN?

Deze LinkedIn Pro opleiding maakt u in slechts drie lesuren een echte pro op vlak van LinkedIn. U zal leren hoe u uw profiel en bedrijfspagina kan optimaliseren, hoe u ads kan opzetten en de nieuwste functies van LinkedIn efficiënt kan toepassen. We bekijken ook de Premium-versie van LinkedIn in detail.

Deze opleiding gaat door bij ons op kantoor (Da Vincilaan 1 te Zaventem) of, indien gewenst, bij u op locatie. Een virtuele opleiding vanop afstand is ook mogelijk. Wij passen ons aan uw voorkeuren aan.

Bij deze opleiding neemt u best een smartphone en laptop mee. Pen en papier is ook altijd handig om notities te nemen. Bij afloop krijgt u de cursus tevens digitaal doorgestuurd zodat u alle informatie nog eens rustig kan herhalen. Wij blijven na de opleiding ter beschikking voor verdere vragen of toelichtingen.

Wanneer u deze opleiding boekt nemen wij spoedig contact op om samen een datum vast te leggen. 

Deze opleiding in groep volgen is ook mogelijk. Gelieve hiervoor telefonisch contact op te nemen of een mail te sturen naar info@rotscreators.com

TIJDENS DEZE OPLEIDING LEERT U:

VOOR WIE IS DEZE FACEBOOK BASICS OPLEIDING?

Deze LinkedIn opleiding is geschikt voor ondernemers die reeds actief LinkedIn gebruiken maar graag meer uit de app halen. We zoomen dieper in op verschillende tools die aanwezig zijn op de app om meer leads aan te trekken en beter in contact te staan met uw connecties. We bekijken ook hoe u uw werknemers actief kan inzetten om uw zichtbaarheid te vergroten of hoe u nieuwe werknemers kan aantrekken. Deze opleiding is steeds op maat en er is ruimte voor individuele vragen.

More Courses

You might also be interested in these courses

OPLEIDING

INSTAGRAM PRO

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die echt wil groeien op Instagram en de basics reeds kent. We focussen op organische groei en de juiste doelgroep bereiken. Ook adverteren komt aan bod.

Instagram PRO

3 uur (inclusief Cursus) - €330
Meer informatie

OPLEIDING

FACEBOOK PRO

Kan je reeds werken met Facebook maar lukt het maar niet om de juiste doelgroep te bereiken? Dan is deze opleiding wat jij nu nodig hebt! Ook adverteren komt aan bod.

FACEBOOK PRO

3 uur (inclusief cursus) - €330
Meer informatie