Site Overlay

Social Media

Social Media

Social media is niet meer uit ons dagelijks beeld weg te denken. Deze moderne vorm van marketing kan je gericht inzetten om meer klanten te bereiken en je doelen te realiseren.

Mee met je tijd? Investeer in een degelijke social media-strategie en bereik duizenden potentiële nieuwe klanten.

Social Media Manager

Een bedrijf heeft anno 2020 niet enkel een goede website nodig maar moet tegenwoordig ook inspelen op sociale media. Deze vorm van online marketing wordt alsmaar belangrijker. Wil u graag actief zijn of blijven op sociale media maar vindt u de tijd er niet voor? Geen probleem! Wij zorgen voor de analyse, optimalisatie en het beheer van uw sociale media-pagina’s waaronder Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en zelfs Pinterest. We zoeken doeltreffend naar uw target audience, we genereren nieuwe volgers en doen aan relation-building. Met jarenlange ervaring en expertise in dit vakgebied garanderen wij een verbetering voor uw sociale kanalen. Samen streven we doelstellingen na en zorgen we voor de zichtbaarheid die u verdient.


Influencer Marketing

De juiste influencer, blogger of content creator vinden voor uw product of dienst is van essentieel belang als u aan influencer marketing wil doen. Wij beschikken over de juiste connecties met een database aan getalenteerde influencers. Uit deze groep selecteren wij de geschikte kandidaat om uw bedrijf in de kijker te zetten en op deze manier aan gerichte influencer marketing te doen met de juiste target audience. Door in te zetten op andere kanalen met eenzelfde doelpubliek, bereidt u uw potentiële klanten succesvol verder uit.Social Media Marketing Tools

Als experts in social media marketing weten wij welke tools je best kan inzetten om meer zichtbaarheid te creëren voor uw bedrijf. We zetten gerichte middelen in om uw social media-kanalen een boost te geven. Dit kan bijvoorbeeld door beeld- en videomateriaal te voorzien, maar ook door effectieve advertenties, een professionele bedrijfsvoorstelling of presentatie te maken of een persoonlijke GIF of Instagram-filter te ontwerpen speciaal voor uw bedrijf. De ideeën bij ons zijn eindeloos. 


Veel van onze klanten bereikten dankzij een gerichte strategie een groter doelpubliek voor hun product of dienst. Hiermee ging hun omzet aanzienlijk de hoogte in.

SIGRID RIJCKOORT

Vraag uw gratis offerte aan

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan bij ROTS Creators. En bekijk samen met ons wat de ideale oplossing is voor uw bedrijf.