Site Overlay

Social Media

Social Media

Mee met je tijd? Investeer in een degelijke social media-strategie

Social media is niet meer uit ons dagelijkse leven weg te denken. Deze moderne vorm van marketing kan je gericht inzetten om meer klanten te bereiken en je doelen te realiseren. Ontdek hieronder onze diensten.

Social media manager

Social Media Manager

Wil u graag actief zijn of blijven op sociale media maar vindt u de tijd er niet voor? Geen probleem! Wij zorgen voor de analyse, optimalisatie en het beheer van uw sociale media-pagina’s waaronder Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en zelfs Pinterest en TikTok.

Influencer Marketing

Influencer Marketing

De juiste influencer, blogger of content creator vinden voor uw product of dienst is van essentieel belang als u aan influencer marketing wil doen. Wij beschikken over de juiste connecties met een database aan getalenteerde influencers.

Social media manager

Social Media Opleidingen

De kennis die wij u meegeven is dezelfde kennis die wij zelf succesvol toepassen. Naast de opleiding ontvangt u de cursus die u later nog eens kan raadplegen. Bekijk hier onze opleidingen.

De Basis

Expertise

We zoeken doeltreffend naar uw target audience, we genereren nieuwe volgers en doen aan relation-building. Met jarenlange ervaring en expertise in dit vakgebied garanderen wij een verbetering voor uw sociale kanalen. Samen streven we doelstellingen na en zorgen we voor de zichtbaarheid die u verdient.

Extra's

Content

Als experts in social media marketing weten wij welke tools je best kan inzetten om meer zichtbaarheid te creëren voor uw bedrijf. We zetten gerichte middelen in om uw social media-kanalen een boost te geven. Dit kan bijvoorbeeld door beeld- en videomateriaal te voorzien, maar ook door effectieve advertenties, een professionele bedrijfsvoorstelling of presentatie te maken of een persoonlijke GIF of Instagram-filter te ontwerpen speciaal voor uw bedrijf. De ideeën bij ons zijn eindeloos. 

Werken aan influencers
Social media mangement

We have great answers

Meest gestelde vragen Social Media

Een groot budget helpt natuurlijk wel maar is geen vereiste. Voor elk budget is er wel een oplossing. Contacteer ons vrijblijvend en wij bekijken graag de mogelijkheden.

Absoluut niet! Het is zelfs beter om er één of twee kanalen uit te kiezen die echt bij jouw doelgroep passen. Ontdek hier welk platform er het best bij jouw doelgroep past.

Meer zichtbaarheid, verhoogde betrouwbaarheid, uitstraling en een betere klantenbinding zijn maar enkele voorbeelden waarom je op social media aanwezig moet zijn. Ontdek hier alle andere redenen.

Het zelf beheren van social media vergt zeer veel tijd. Tijd dat je als ondernemer zeer kostbaar is. Dus waarom besteed je dit niet uit aan een professional die weet wat hij doet? Je zal niet alleen tijd winnen, je zal ook een veel groter bereik creëren. Geen budget voor een manager? Bekijk dan zeker eens onze opleidingen.

Elke social media-campagne zal natuurlijk geanalyseerd worden en daarbij meten wij zeer nauwkeurig wat de campagne opbrengt. Aan de hand van deze data sturen wij de campagne. Google Analystics en de Facebook pixel zijn enkele van onze meetinstrumenten die ook jij kan gebruiken.

Social media moet je tijd geven en laten groeien. Het is een werk van lange adem waar we je graag mee in begeleiden. De impact van Influencer Marketing of advertenties zijn natuurlijk wel meteen zichtbaar en voelbaar. Een combinatie van goed management en één van deze twee diensten is dus ideaal.

Om succesvol te zijn op social media zijn er enkele belangrijke ingrediënten die aanwezig moeten zijn. Zo is de relevantie, continuïteit en authenticiteit zeer belangrijk. Maar ook het juist bereiken van de doelgroep mag je niet onderschatten. Dit lijkt misschien niet gemakkelijk, maar wij helpen je hier graag mee verder.

Aanwezig zijn op social media kan wel degelijk een negatief effect hebben op je imago. Daarom is het belangrijk dat dit professioneel aangepakt wordt. En dat je de juiste strategie toepast. Social Media is namelijk je online visitekaartje.

Contacteer ons

En ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf.

social media contact