Site Overlay

Influencer Marketing

Influencer Marketing

De juiste influencer, blogger of content creator vinden voor uw product of dienst is van essentieel belang als u aan influencer marketing wilt doen. Wij beschikken over de juiste connecties. Uit onze diverse en getalenteerde database selecteren wij de geschikte kandidaat om uw bedrijf in de kijker te zetten en op deze manier aan gerichte influencer marketing te doen met de juiste target audience. Door in te zetten op andere kanalen met eenzelfde doelpubliek, bereidt u uw potentiële klantenbestand succesvol verder uit.

Waarom influencer marketing?

Wat is Influencer Marketing?

Influencer marketing is een marketingstrategie die werkt met zogenaamde influencers die actief zijn op sociale media. Deze influencers kunnen bloggers, Instagramers, Youtubers of bekende personen zijn. Voor elk product of dienst is er een geschikte influencer te vinden om dit onder de aandacht van zijn of haar publiek te brengen. Wij zorgen steevast voor de juiste match met een kwaliteitsvolle influencer. 

Waarom is dit belangrijk?

Influencer marketing is een van de meest efficiënte marketingstrategieën van de laatste jaren. Uit onderzoek blijkt dat consumenten het vaakst iets aankopen wanneer ze dit gezien hebben bij een vriend(in), kennis, bekende persoon of persoon naar wie ze opkijken. Hoe vaker een product of dienst terugkomt bij invloedrijke mensen, hoe vaker mensen het zullen aankopen. Dat staat vast. Niet alleen bij jonge mensen, maar steeds meer generaties geraken beïnvloed door het werk van influencers

Influencer Marketing Strategie

Wij bedenken creatieve concepten, koppelen uw bedrijf aan de juiste influencer en zorgen voor authentieke verhalen (storytelling) die mensen raken en aanzetten om uw merk (beter) te leren kennen. Dit alles om meer zichtbaarheid te creëren, op de juiste manier en aan het juiste doelpubliek.

We briefen de influencer uitgebreid over de do’s en don’ts van de campagne en keuren de beelden die geplaatst zullen worden op voorhand. Zo garanderen we kwaliteitsvolle samenwerkingen waarvan u achteraf tevreden kan zijn. U hoeft hier dus niets voor te doen, wij regelen alles van begin tot einde.

Influencer database

Wij beschikken als professioneel bureau over een database van een heterogene groep influencers, bloggers, vloggers, content creators, Tiktok’ers en Youtubers. En al deze online creatievelingen hebben ook een zeer gedifferentieerd publiek en verschillend aantal volgers. Mede dankzij uw input en wensen, kunnen wij steeds de gepaste influencer koppelen aan uw bedrijf. Dat is van groot belang bij influencer marketing. De juiste man op de juiste plaats. Anders verliest deze vorm van marketing zijn effect.

Veelgestelde vragen

Ask us anything

Een groot budget kan helpen om meer mensen te bereiken, maar het is zeker geen vereiste bij Influencer Marketing. Contacteer ons om de mogelijkheden te bekijken.

Influencer Marketing is wel degelijk meetbaar. Na elke campagne krijgt u dan ook een duidelijke analyse met alle beschikbare data die wij met onze tools hebben verzameld.

Het type influencer waarmee je het best samenwerkt is afhankelijk van het product en het beschikbare budget. Wij bekijken graag samen met u wat de  beste optie is. Bekijk hier alvast alle soorten influencers.

Het platform waar je op gaat inzetten is zeer afhankelijk van de doelgroep. Zo zal je voor de jongere generatie (15 tot 20 jaar) eerder naar TikTok moeten gaan kijken en voor een gemengd publiek naar Facebook, Instagram en misschien LinkedIn.

Het soort campagne dat je gaat gebruiken is zeer afhankelijk van je budget en doelstellingen. Zo zal bij een campagne die voor zichtbaarheid moet zorgen, een giveaway een goede oplossing zijn. Wij bekijken graag met jou de juiste strategie. Hier kan je al even de verschillende mogelijkheden bekijken.

Het aantal influencers dat je moet inzetten is afhankelijk van de doelstellingen en het budget. Maar hoe meer influencers je zal inzetten hoe meer bereik je hebt en hoe sneller je jouw doelstellingen bereikt. Wij raden altijd aan om minstens 10 influencers in te zetten per campagne.

Het bereik van een Influencer Campagne is geen exacte wetenschap en is afhankelijk van heel wat factoren. Toch zijn wij er in geslaagd om te berekenen wat een campagne ongeveer gaat opbrengen. Bij de start van een campagne weet u dus wat uw minimum bereik zal zijn. 

Wij beschikken over een database met betrouwbare influencers die contractueel ondersteund worden. Bij ons zal je dus alleen samenwerken met professionele influencers die een meerwaarde voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Er moet altijd voldaan worden aan de afspraken die we in het begin met hen maken.

Our cases

Influencer Marketing Is The Best Way To Provide Genuine Value To Audiences

Contacteer ons

Vraag gratis en vrijblijvend een gesprek aan.

Kom bij ons langs op kantoor of maak eerst kennis met ons via een videocall. Vraag hier uw vrijblijvend gesprek aan en dan bekijken we graag samen met u de mogelijkheden.