Site Overlay

Influencer Marketing

De juiste influencer, blogger of content creator vinden voor uw product of dienst is van essentieel belang als u aan influencer marketing wilt doen. Wij beschikken over de juiste connecties. Uit onze diverse en getalenteerde database selecteren wij de geschikte kandidaat om uw bedrijf in de kijker te zetten en op deze manier aan gerichte influencer marketing te doen met de juiste target audience. Door in te zetten op andere kanalen met eenzelfde doelpubliek, bereidt u uw potentiële klantenbestand succesvol verder uit.

Wat is influencer marketing?

Influencer marketing is een marketingstrategie die werkt met zogenaamde influencers die actief zijn op sociale media. Deze influencers kunnen bloggers, Instagramers, Youtubers of bekende personen zijn. Voor elk product of dienst is er een geschikte influencer te vinden om dit onder de aandacht van zijn of haar publiek te brengen. Wij zorgen steevast voor de juiste match met een kwaliteitsvolle influencer. 

Waarom is dit belangrijk?

Influencer marketing is een van de meest efficiënte marketingstrategieën van de laatste jaren. Er is onderzoek gedaan en blijkt dat consumenten het vaakst iets aankopen wanneer ze dit gezien hebben bij een vriend(in), kennis, bekende persoon of persoon naar wie ze opkijken. Hoe vaker een product of dienst terugkomt bij invloedrijke mensen, hoe vaker mensen het zullen aankopen. Dat staat vast. Niet alleen bij jonge mensen, maar steeds meer generaties geraken beïnvloed door het werk van influencers

Influencer Marketing Strategie

Wij bedenken creatieve concepten, koppelen uw bedrijf aan de juiste influencer en zorgen voor authentieke verhalen (storytelling) die mensen raken en aanzetten om uw merk (beter) te leren kennen. Dit alles om meer zichtbaarheid te creëren op de juiste manier aan het juiste doelpubliek.

We briefen de influencer uitgebreid over de do’s en don’ts van de campagne en keuren de beelden die geplaatst zullen worden op voorhand. Zo garanderen we kwaliteitsvolle samenwerkingen waarvan u achteraf tevreden kan zijn. U hoeft hier dus niets voor te doen, wij regelen alles van begin tot einde.

Influencer database

Wij beschikken als professioneel bureau over een database van een heterogene groep influencers, bloggers, vloggers, content creators, Tiktok’ers en Youtubers. En al deze online creatievelingen hebben ook een zeer gedifferentieerd publiek en verschillend aantal volgers. Mede dankzij uw input en wensen, kunnen wij steeds de gepaste influencer koppelen aan uw bedrijf. Dat is van groot belang bij influencer marketing. De juiste man op de juiste plaats. Anders verliest deze vorm van marketing zijn effect.

Klant

Wilt u meer info of zou u graag een offerte krijgen? Aarzel dan niet om ons te contacteren en dan bekijken we wat we voor u kunnen betekenen. Een offerte is volledig gratis en vrijblijvend.

Influencer

Ben jij een influencer, blogger, Youtuber of content creator? En werk je graag samen met leuke brands? ROTS Creators heeft nieuwe samenwerkingen voor jou!