Influencer Marketing

De juiste influencer, blogger of content creator vinden voor uw product of dienst is van groot belang als u aan influencer marketing wilt doen. Wij beschikken over de juiste connecties. Uit onze diverse en getalenteerde database selecteren wij de geschikte kandidaat om uw bedrijf in de kijker te zetten en op deze manier aan gerichte influencer marketing te doen met de juiste target audience. Door in te zetten op andere kanalen met eenzelfde doelpubliek, bereidt u uw potentiële klantenbestand succesvol verder uit.

Wij bedenken creatieve concepten, koppelen uw bedrijf aan de juiste influencer en zorgen voor authentieke verhalen (storytelling) die mensen raken en aanzetten om uw merk (beter) te leren kennen. Dit alles om meer zichtbaarheid te creëren, op de juiste manier en aan het juiste doelpubliek.

We briefen de influencer uitgebreid over de do’s en don’ts van de campagne en keuren de beelden die geplaatst zullen worden op voorhand. Zo garanderen we kwaliteitsvolle samenwerkingen waarvan u achteraf tevreden kan zijn. U hoeft hier dus niets voor te doen, wij regelen alles van begin tot einde.

Wij beschikken als professioneel bureau over een database van een heterogene groep influencers, bloggers, vloggers, content creators, Tiktok’ers en Youtubers. En al deze online creatievelingen hebben ook een zeer gedifferentieerd publiek en verschillend aantal volgers. Mede dankzij uw input en wensen, kunnen wij steeds de gepaste influencer koppelen aan uw bedrijf. Dat is van groot belang bij influencer marketing. De juiste man op de juiste plaats. Anders verliest deze vorm van marketing zijn effect.

Influencer Marketing campagne MSVA

FAQ

Influencer marketing is een marketingstrategie die werkt met zogenaamde influencers die actief zijn op sociale media. Deze influencers kunnen bloggers, Instagramers, Youtubers of bekende personen zijn. Voor elk product of dienst is er een geschikte influencer te vinden om dit onder de aandacht van zijn of haar publiek te brengen. Wij zorgen steevast voor de juiste match met een kwaliteitsvolle influencer. 

Influencer marketing is een van de meest efficiënte marketingstrategieën van de laatste jaren. Uit onderzoek blijkt dat consumenten het vaakst iets aankopen wanneer ze dit gezien hebben bij een vriend(in), kennis, bekende persoon of persoon naar wie ze opkijken. Hoe vaker een product of dienst terugkomt bij invloedrijke mensen, hoe vaker mensen het zullen aankopen. Dat staat vast. Niet alleen bij jonge mensen, maar steeds meer generaties geraken beïnvloed door het werk van influencers

Het samenwerken met influencers is veel goedkoper als je het vergelijkt met de traditionele media. Zo zal je voor hetzelfde bereik bij een influencer vaak de helft of soms nog goedkoper uitvallen dan bij de traditionele media zoals kranten, adds en televisie. Let wel op! Een goede influencer werkt niet gratis! Professionaliteit kost nu eenmaal geld. Al zal de prijs voor zowel de reclame als de content wel een stuk goedkoper uitvallen. Vraag hier een gratis offerte. 

Samenwerken met bloggers kan je bereik vergroten en ervoor zorgen dat je meer naamsbekendheid krijgt. Bij de juiste keuze van blog bereik je ook jouw specifieke doelgroep en dat zonder dat deze doelgroep dit als reclame ervaart. Wat je met een eigen blog of reclameboodschap mist. Enkele mogelijkheden om je bereik te vergroten dankzij een blogger is via een give-away of een product review. Bij ROTS Creators zoeken wij in onze database van getalenteerde bloggers de juiste persoon voor jouw campagne. Zo kan jouw product of dienst in de kijker gezet worden. En dat heeft natuurlijk een positief effect op de verkoop ervan. Bekijk hier alle redenen.

Clients