Site Overlay

Instagram lanceert binnenkort nieuwe tool voor Creators!

Instagram lanceert binnenkort nieuwe tool voor Creators!

Eindelijk goed nieuws voor Creators op Instagram. Er komt een nieuwe tool om geld te verdienen rechtstreeks via Instagram. Tot nu toe hield Instagram nog de boot af betreffende rechtstreeks geld verdienen dankzij het platform, maar hier komt weldra verandering in. We leggen hier uit wat je binnenkort mag verwachten en welke updates er zullen komen.

 

Nieuwe tool

Binnenkort zal Instagram een update doen en een nieuwe tool lanceren in het voordeel van creators. Eentje waar vele creators al lang op zitten te wachten. Namelijk via een affiliate programma van Instagram zelf rechtstreeks geld kunnen verdienen met het taggen van producten. 

In het kort zal je als creator producten kunnen taggen op je posts en je volgers kunnen deze met één click aankopen. Instagram zal je een commissie zal uitbetalen zodra iemand door jouw link dit product heeft aangekocht. Iets totaal nieuw op de app dus! En ook gemakkelijker en een stuk minder omslachtig dan voordien. Instagram geeft eindelijk iets terug aan zijn creators.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Geld verdienen met live-streamen

Instagram zal daarnaast ook mensen die vaak live’s doen en hiermee veel mensen betrekken, belonen met bonussen en geld. Instagram wil dat er meer Creators live-streamen en hun publiek entertainen. Hoe langer mensen op de app doorbrengen, hoe beter natuurlijk voor Instagram. Daarvoor zal instagram deze Creators ook belonen.

Updates

Deze updates zijn belangrijk voor het werk van creators. Eindelijk is er erkenning vanuit het kamp van Instagram dat deze personen de app levendig houden, voor geldstromen van merken zorgen én ze daar ook gepast naar betaald moeten worden. 

Transparantie blijft een belangrijk gegeven voor Instagram. Als buitenstaander zal je zien dat een aankoop via deze tag of link een beloning oplevert voor de creator. Zo kan je als volger je favoriete creators ook steunen in hun werk. Als creator zal je kunnen volgen hoeveel een post heeft opgeleverd in een soort portefeuille. 

Instagram spoort op deze manier ook winkels aan om een pagina + shop te creëren op Instagram. Dus er zullen ook meer winkels online komen die hun producten direct verkopen via de app. Meer users voor Instagram is goed voor hen maar de winkels hebben hier ook voordeel mee gezien zij meer zichtbaarheid kunnen creëren en zo ook meer potentiële klanten aantrekken.

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Instagram lanceert binnenkort nieuwe tool voor Creators!

Author: ROTS Creators

ROTS – Creators is een creatief bureau dat ervoor zorgt dat uw bedrijf de nodige aandacht krijgt die het verdient in de online wereld. Wij werken uw online product af van begin tot eind en volledig op maat van uw voorkeuren.