Site Overlay

Een bedrijf heeft anno 2020 niet enkel een goede website nodig maar moet tegenwoordig ook inspelen op sociale media. Deze vorm van online marketing wordt alsmaar belangrijker. Wilt u graag actief zijn of blijven op sociale media maar vindt u de tijd er niet voor? Geen probleem! Als social media manager zorgen wij voor de analyse, optimalisatie en het beheer van uw social media-pagina’s waaronder Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en zelfs Pinterest. We zoeken doeltreffend naar uw target audience, we genereren nieuwe volgers en doen aan relation-building. Met jarenlange ervaring en expertise in dit vakgebied garanderen wij een verbetering voor uw sociale kanalen. Samen streven we doelstellingen na en zorgen we voor de zichtbaarheid die u verdient.
social media manager

Social media Manager

Een Social Media Manager is de persoon die het beheer en onderhoud doet van de verschillende sociale media platformen. Hij/zij is de verbindingspersoon tussen het bedrijf en de social media community. De manager zet deze sociale media effectief in voor verschillende marketing-doeleinden. De social media manager staat in rechtstreekse verbinding met de klant en probeert de eisen en doelstellingen van de klant te volbrengen.

Analyse

Een grondige analyse van uw huidige sociale media-kanalen is het eerste wat wij gaan doen. Er zijn vast en zeker zaken die u reeds (goed) doet maar er is hier en daar nog verbetering mogelijk. Of het zou kunnen dat u from scratch begint. Hoe dan ook, wij staan klaar om uw bedrijf een plek op sociale media te laten veroveren. Vraag vandaag nog een gratis analyse aan!

Strategie

Afhankelijk van uw wensen maar tevens doelstellingen, gaan wij aan de slag. Welk resultaat u wilt bereiken met uw social media- kanalen en hoe we dat precies realiseren, bespreken we gedetailleerd in een verder gesprek. Vraag daarom een gratis gesprek aan op onze contactpagina of via Facebook.

Klantenbinding

Als bedrijf moet je klaar kunnen staan om in te spelen op de vraag en klachten van de klant. Deze vragen en klachten worden vaker en vaker gesteld op sociale media. ROTS Creators gaat op zoek naar deze vragen en klachten en gaat op een gepaste manier reageren. Zo ontstaat er vertrouwen tussen de klant en het product. Wat belangrijk is voor uw klantenbinding.

Optimalisatie

Ten tweede bekijken we de mogelijkheden om te groeien op sociale media. Op sociale media geldt nog steeds: hoe meer volgers, hoe meer zichtbaarheid voor je bedrijf. Maar natuurlijk heb je enkel iets aan échte volgers. Daarom garanderen wij doelpubliek-gerichte volgers die u later kan omzetten in klanten. Wij zetten uw sociale media-kanalen op de juiste manier in om uw vooropgesteld doel te bereiken.

Platformen

Vraag uw gratis offerte aan!

Vraag vandaag nog uw gratis en vrijblijvende offerte aan bij ROTS Creators. En bekijk samen met ons wat de ideale oplossing is voor uw bedrijf.