Social media Manager

Bedrijven zetten gericht Social Media Managers in om enerzijds tijd te besparen en anderzijds effectiever en sneller resultaten te zien. Een goede beheerder zorgt voor meer zichtbaarheid en dat leidt dan weer tot meer potentiële klanten.

Een Social Media Manager is de persoon die het beheer en onderhoud doet van de verschillende sociale media platformen. Hij/zij is de verbindingspersoon tussen het bedrijf en de social media community. De manager zet deze sociale media-kanalen effectief in voor verschillende marketing-doeleinden. De social media manager staat in rechtstreekse verbinding met de klant en probeert de eisen en doelstellingen van de klant te volbrengen.

Content Marketing

De voordelen van een social media manager zijn eindeloos. Zo win je niet alleen kostbare tijd die je in andere zaken kan steken maar je krijgt ook nog eens begeleiding van een professional. Daarom zal u bepaalde fouten niet maken en meteen gericht te werk gaan. Uw bedrijf haalt op kortere tijd zijn doelstellingen.

Daarnaast bent u ook altijd aanwezig voor potentiële en bestaande klanten. Wat voor een betere klantenbinding en professionele uitstraling zorgt. Bij ROTS Creators krijgt u ook nog eens heel wat  waardevolle data die u dan weer kan gebruiken voor het perfectioneren van uw dienst of product. Deze zal u maandelijks in de vorm van een analyse-rapport ontvangen.

FAQ

Onze diensten als social media manager bieden wij aan op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok, Pinterest en Twitter. Op deze platformen zijn wij specialist. Indien u naast deze platformen nog een ander kanaal door ons wil laten beheren, zoeken wij met u naar de beste mogelijkheden.

Onze persoonlijke aanpak is wat ons uniek maakt. Wij maken voor elke klant een persoonlijk draaiboek waarin alle nodige info van het bedrijf staat. Dit doen we aan de hand van een hechte samenwerking met onze klant. We nemen onze tijd om het bedrijf te analyseren, de sterktes en eventuele pijnpunten te verkennen en uiteraard de meest gestelde vragen te formuleren.

Het budget dat je moet voorzien voor het management van je social media is afhankelijk van het aantal posts en de grote van je account. De kostprijs bij ROTS Creators start bij 300 euro per maand. Voor een juiste prijs kan je hier je offerte aanvragen. 

Influencer Marketing –  Voor een doeltreffende Influencer Marketing-campagne ben je bij ons ook aan juiste adres.

Social Media OpleidingenWilt u het beheer van uw social media zelf doen en heeft u enkel nood aan begeleiding? Kies dan voor één van onze opleidingen!

Content Marketing – Goede content is de basis van uw online succes. Wij creëren unieke content voor uw bedrijf!

Clients