Site Overlay

Webdesign

Webdesign

Websites promote you 24/7: No employee will do that

A step-by-step roadmap to success

Onze diensten

Elk bedrijf heeft een website nodig. Een goede website kent niet alleen een aantrekkelijke uiterlijke look maar de binnenkant is minstens zo belangrijk indien u ook effectief gevonden wil worden door klanten.

Webdesign ROTS

Website

Een goed opgebouwde en aantrekkelijke website is het beginpunt van uw (online) business. Een website moet uitstralen waarvoor u staat. Het is een manier om instant klanten aan te trekken. Deze realisatie kunnen wij samen met uw waardevolle input waarmaken. Wij maken unieke websites van begin tot einde op basis van uw eigen stijl, voorkeuren en financieel vermogen. U mag een kant-en-klare website verwachten met een uniek webdesign die snel en doeltreffend gebruikt kan worden.

Website statistieken

SEO-Analyse

Naast de volledige opbouw van uw website behandelen wij ook de structuur, de SEO (Search Engine Optimization), van uw website. SEO zorgt ervoor dat uw website gevonden wordt in zoekmachines als Google. Vaak betalen bedrijven advertenties om in zoekmachines hoger te scoren, maar dit kan tevens op een organische manier teweeg gebracht worden. En het komt veel natuurlijker over naar potentiële klanten toe om geen of weinig ads (SEA) te gebruiken.

SEO Analyse

Link Building

Nog een tool om de structuur van uw website te optimaliseren, is efficiënt aan link-building doen. Wij gaan voor u op zoek naar de juiste websites die kunnen linken naar uw website.

Wordpress problemen

WordPress Problems

Onze expertise in WordPress-websites zorgt ervoor dat wij problemen kunnen detecteren en behandelen wanneer die zich voordoen. Ondervindt u een probleem met uw WordPress-website? Wij lossen het voor u op. Ook indien u nog geen klant bent bij ons.

Webdesign copy

SEO-Copywriting

Wilt u graag vlotte, professionele teksten op uw website plaatsen maar heeft u geen tijd of kennis om deze zelf te schrijven? Dan kunnen wij hulp bieden.

Rise to the top

Branding Design

Een kant-en-klare website waarbij onderzoek is gedaan naar de opbouw en de technische kant maar tevens de vormgeving, is wat wij aanbieden. Uw website springt er zonder twijfel uit. Door een unieke huisstijl creëert u eigenheid en originaliteit en dat heeft natuurlijk positieve effecten op potentiële klanten. Er wordt conceptueel nagedacht over de vormgeving door onze grafisch ontwerper en nadien gaat onze webdeveloper aan de slag voor de gehele technische kant op punt te stellen.

Full Package

ROTS Creators levert een afgewerkt product dat efficiënt gebruikt kan worden. Door onze expertise van zowel de technische kant (de binnenkant) als de vormgeving (de buitenkant) van webdesign behaalt u bij ons de best mogelijke resultaten en is uw website bij ons in goede handen. Bij elke website houden wij rekening met de SEO (de vindbaarheid), de vormgeving en natuurlijk de gebruiksvriendelijkheid.

Waarom heb je als bedrijf een website nodig?

We have great answers

Veelgestelde vragen webdesign

Een groot budget is geen vereiste voor een website. En al zeker niet met ons aanbod abonnementen waarbij je geen opstartkosten betaalt. Natuurlijk kan een groter budget wel helpen om sterkere resultaten te behalen. Contacteer ons vandaag en ontdek wat er mogelijk is voor jouw budget.

Een website bij Rots Creators zal altijd mobile en tablet responsive zijn. Wij zijn van mening dat elke website op deze drie tools moet werken de dag van vandaag. Responsive design is dus een basisvereiste die wij standaard aanbieden.

Wij gebruiken het content management systeem WordPress.org. Zo kan ook de klant achteraf gemakkelijk enkele aanpassingen doen als dit nodig is. Je krijgt bij ons een korte opleiding waar je leert om foto’s en eventuele promo’s toe te voegen aan de website. Ook het toevoegen van een blog wordt aangeleerd.

ROTS Creators bestaat uit een team gepassioneerde creatievelingen die elkaar uitstekend aanvullen. Zo hebben wij een grafische ontwerper, een programmeur en SEO-specialist die samen voor u de perfecte website tot stand brengen. En dat zonder hoge opstartkosten door onze abonnementen-vorm. Nergens anders zal zo’n unieke kans op succes worden aangeboden. 

SEO is zeker aan te raden voor bedrijven die een product of dienst willen verkopen voor een lange termijn. Want in tegenstelling tot SEA sta je voor een langere periode bovenaan in de zoeklijsten. SEA is de afkorting van Search Engine Advertising en staat voor de gesponsorde zoekresultaten in zoekmachines. Wat op korte termijn dan weer veel oplevert. Lees hier meer over de verschillen.

De duur van de ontwikkeling van een webdesign is zeer afhankelijk van de grootte van de website. Zo zal een website met vier pagina’s minder tijd in beslag nemen dan een webshop met 100 producten. Kijk hier voor de gemiddelde duur per website.

In theorie kunnen wij alle domeinnamen overnemen en in 95 procent van de gevallen zal dit ook zo gebeuren. Maar wanneer blijkt dat de domeinnaam een negatieve reputatie heeft bij zoekmachines, door bijvoorbeeld nefaste linkbuilding, dan raden wij dit wel af. Dit compenseren zal namelijk veel tijd en helaas ook geld kosten. Een automatische doorklik van de oude naar de nieuwe domeinnaam zal dan wel gelegd worden zodat elke klant efficiënt doorverwezen wordt.

Privacy en cookies is één van de elementen die absoluut aanwezig moeten zijn op een website. We bekijken samen wat er nodig is om de website in orde te maken voor de privacy-wetgeving. 

There are three responses to a piece of design – yes, no, and WOW! Wow is the one to aim for.

Contacteer ons en ga samen met ons voor de WOW-factor.

Een succesvolle website