Site Overlay

Webdesign

webdesign
Webdesign

Elk bedrijf heeft een website nodig. Een goede website kent niet alleen een aantrekkelijke uiterlijke look maar de binnenkant is minstens zo belangrijk indien u ook effectief gevonden wil worden door klanten.

De correcte opbouw van uw website zorgt voor vindbaarheid in zoekmachines en maakt het verschil ten opzichte van concurrenten.

Website 

Een goed opgebouwde en aantrekkelijke website is het beginpunt van uw (online) business. Een website moet uitstralen waarvoor u staat. Het is een manier om instant klanten aan te trekken. Deze realisatie kunnen wij samen met uw waardevolle input waarmaken. Wij maken unieke websites van begin tot einde op basis van uw eigen stijl, voorkeuren en financieel vermogen. U mag een kant-en-klare website verwachten met een uniek webdesign die snel en doeltreffend gebruikt kan worden.


SEO-Analyse

Naast de volledige opbouw van uw website behandelen wij ook de structuur, de SEO (Search Engine Optimization), van uw website. SEO zorgt ervoor dat uw website gevonden wordt in zoekmachines als Google. Vaak betalen bedrijven advertenties om in zoekmachines hoger te scoren, maar dit kan tevens op een organische manier teweeg gebracht worden. En het komt veel natuurlijker over naar potentiële klanten toe om geen of weinig ads (SEA) te gebruiken. SEO zorgt tevens voor een langdurige zichtbaarheid ten opzichte van relatief korte resultaten met SEA. Wij hebben jarenlange kennis van SEO-analyse en kunnen voor uw website betere zoekresultaten garanderen. En betere zoekresultaten zorgen steevast voor meer klanten.


SEO-Copywriting

Wilt u graag vlotte, professionele teksten op uw website plaatsen maar heeft u geen tijd of kennis om deze zelf te schrijven? Dan kunnen wij hulp bieden. Wij schrijven al jaren voor een professionele blog en hebben dus voldoende ervaring in het schrijven van dergelijke teksten. Wij verdiepen ons in elk onderwerp en met voldoende achtergrondinformatie stellen wij een duidelijk, juist en professioneel geschreven tekst op voor uw website. Natuurlijk met de nodige SEO-optimalisatie zodat uw bedrijf online gevonden wordt. Copywriting en blogs zorgen ervoor dat uw klanten meer inzicht krijgen in uw bedrijf, uw producten of diensten. Hoe duidelijker deze teksten en hoe meer informatie toekomstige klanten krijgen op uw website, hoe groter de kans op verkoop. Het mag dan ook duidelijk zijn dat dit een niet te missen kans is om meer bezoekers van uw website om te zetten naar effectieve klanten. SEO-Copywriting is een essentieel onderdeel van webdesign en kan ook door ons gerealiseerd worden.


Nog een tool om de structuur van uw website te optimaliseren, is efficiënt aan link-building doen. Wij gaan voor u op zoek naar de juiste websites die kunnen linken naar uw website. Deze websites worden op basis van onze expertise geselecteerd. Correcte link-building verhoogt de zichtbaarheid van uw eigen website. Ook is er de mogelijkheid om met influencers (bloggers) samen te werken die zowel zorgen voor een waardevolle link als content.


WordPress Problems

Onze expertise in WordPress-websites zorgt ervoor dat wij problemen kunnen detecteren en behandelen wanneer die zich voordoen. Ondervindt u een probleem met uw WordPress-website? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wellicht kan het probleem snel en efficiënt opgelost worden en kan u weer verder met uw website. Ook indien uw website niet door ons gemaakt is, kan u bij ons terecht voor uw WordPress-probleem. Wij helpen graag eenieder verder.

In een digitale wereld, en voor een bedrijf dat wil groeien, is het van essentieel belang om op de eerste pagina’s bij zoekmachines te komen. Als een (potentiële) klant u niet kan vinden in zoekmachines, is dat nefast voor uw bedrijf en mogelijke omzet.

Bryan Blaes

Portfolio Webdesign