Webdesign

Elk bedrijf heeft een website nodig. Een goed webdesign kent niet alleen een aantrekkelijke uiterlijke look maar de binnenkant is minstens zo belangrijk indien u ook effectief gevonden wil worden door klanten.

ROTS Creators levert een afgewerkt product dat efficiënt gebruikt kan worden. Door onze expertise van zowel de technische kant (de binnenkant) als de vormgeving (de buitenkant) van webdesign behaalt u bij ons de best mogelijke resultaten en is uw website bij ons in goede handen. Bij elke website houden wij rekening met de SEO (de vindbaarheid), de vormgeving en natuurlijk de gebruiksvriendelijkheid.

Naast de volledige opbouw van uw website behandelen wij ook de structuur, de SEO (Search Engine Optimization), van uw website. SEO zorgt ervoor dat uw website gevonden wordt in zoekmachines als Google. Vaak betalen bedrijven advertenties om in zoekmachines hoger te scoren, maar dit kan tevens op een organische manier teweeg gebracht worden. En het komt veel natuurlijker over naar potentiële klanten toe om geen of weinig ads (SEA) te gebruiken.

FAQ

SEO is zeker aan te raden voor bedrijven die een product of dienst willen verkopen voor een lange termijn. Want in tegenstelling tot SEA sta je voor een langere periode bovenaan in de zoeklijsten. SEA is de afkorting van Search Engine Advertising en staat voor de gesponsorde zoekresultaten in zoekmachines. Wat op korte termijn dan weer veel oplevert. Lees hier meer over de verschillen.

De duur van de ontwikkeling van een webdesign is zeer afhankelijk van de grootte van de website. Zo zal een website met vier pagina’s minder tijd in beslag nemen dan een webshop met 100 producten. Kijk hier voor de gemiddelde duur per website.

In theorie kunnen wij alle domeinnamen overnemen en in 95 procent van de gevallen zal dit ook zo gebeuren. Maar wanneer blijkt dat de domeinnaam een negatieve reputatie heeft bij zoekmachines, door bijvoorbeeld nefaste linkbuilding, dan raden wij dit wel af. Dit compenseren zal namelijk veel tijd en helaas ook geld kosten. Een automatische doorklik van de oude naar de nieuwe domeinnaam zal dan wel gelegd worden zodat elke klant efficiënt doorverwezen wordt.

Privacy en cookies is één van de elementen die absoluut aanwezig moeten zijn op een website. We bekijken samen wat er nodig is om de website in orde te maken voor de privacy-wetgeving. 

Een groot budget is geen vereiste voor een website. En al zeker niet met ons aanbod abonnementen waarbij je geen opstartkosten betaalt. Natuurlijk kan een groter budget wel helpen om sterkere resultaten te behalen. Contacteer ons vandaag en ontdek wat er mogelijk is voor jouw budget.

Een website bij Rots Creators zal altijd mobile en tablet responsive zijn. Wij zijn van mening dat elke website op deze drie tools moet werken de dag van vandaag. Responsive design is dus een basisvereiste die wij standaard aanbieden.

Wij gebruiken het content management systeem WordPress.org. Zo kan ook de klant achteraf gemakkelijk enkele aanpassingen doen als dit nodig is. Je krijgt bij ons een korte opleiding waar je leert om foto’s en eventuele promo’s toe te voegen aan de website. Ook het toevoegen van een blog wordt aangeleerd.

ROTS Creators bestaat uit een team gepassioneerde creatievelingen die elkaar uitstekend aanvullen. Zo hebben wij een grafische ontwerper, een programmeur en SEO-specialist die samen voor u de perfecte website tot stand brengen. En dat zonder hoge opstartkosten door onze abonnementen-vorm. Nergens anders zal zo’n unieke kans op succes worden aangeboden. 

Clients

Heb je al een bestaande website?
Hoeveel pagina's moeten er ontwikkeld worden?
Wat is het doel van de website?
Omschrijf de opdracht of vraag zo goed mogelijk.?
Zijn er speciale vereisten op programma's voor de website?