Site Overlay

SEO–Copywriting

SEO–Copywriting

Make it simple. Make it memorable. Make it inviting to look at. Make it fun to read.

Wilt u graag vlotte, professionele teksten op uw website plaatsen maar heeft u geen tijd of kennis om deze zelf te schrijven? Dan kunnen wij hulp bieden. Wij schrijven al jaren voor een professionele online blog en hebben dus voldoende ervaring in het schrijven van dergelijke teksten. Wij verdiepen ons in elk onderwerp en met voldoende achtergrondinformatie stellen wij een duidelijk, juist en professioneel geschreven tekst op voor uw website. Natuurlijk met de nodige SEO-optimalisatie zodat uw bedrijf online gevonden wordt. Copywriting en blogs zorgen ervoor dat uw klanten meer inzicht krijgen in uw bedrijf, uw producten of diensten. Hoe duidelijker deze teksten en hoe meer informatie toekomstige klanten krijgen op uw website, hoe groter de kans op verkoop. Het mag dan ook duidelijk zijn dat dit een niet te missen kans is om meer bezoekers van uw website om te zetten naar effectieve klanten.

Wat is copywriting?

Copywriting is het schrijven van teksten op websites met als doel reclame maken. Een professionele copywriter zorgt ervoor dat uw website hoger scoort in zoekmachines door op een bepaalde, constructieve manier te schrijven. Dat noemen wij SEO-copywriting. Het doel is steeds zo hoog mogelijk scoren in zoekresultaten wanneer er op bepaalde zoektermen wordt gezocht. Tevens is copywriting een goede manier om bepaalde nuttige informatie door te geven aan klanten.

SEO-Copywriting

What matters isn’t storytelling. What matters is telling a true story well.

Ervaring in blogs

Een manier om aan efficiënte SEO-copywriting te doen is het maken van professionele blogs. Een blog aan uw website toevoegen is altijd een goed idee, maar natuurlijk moet die op de juiste manier opgemaakt zijn, anders heeft het weinig zin met het oog op marketingdoeleinden. Dan blijft de blog louter informatief voor uw reeds bestaande klanten. Indien u een stap vooruit wil zetten, helpen wij u graag bij het maken van een professionele blog. Wij hebben hier reeds jaren ervaring in en dat loont. Onze eigen blog scoort altijd hoog in zoekresultaten en dat zorgt dan weer op zijn beurt voor meer bezoekers. Meer bezoekers op uw website zorgen voor meer potentiële klanten en dat zorgt dan weer voor meer omzet. 

Ask us anything

Veelgestelde vragen SEO-Copywriting

Een groot budget is geen vereiste maar helpt natuurlijk wel. De prijzen voor SEO-copywriting starten vanaf 175 euro per tekst. De prijs voor een tekst is zeer afhankelijk van het aantal woorden en het aantal vertalingen. 

Eén tekst alleen gaat niet scoren in Google als de rest van de website niet geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Wanneer dit wel het geval is en de website beschikt over een duidelijke strategie dan zal onze tekst hoog scoren. Laat uw website analyseren en kijk of deze up to date is.

Het optimaliseren van bestaande teksten kan u ook door ROTS Creators laten doen. Alleen moet u altijd de afweging maken of dit de beste oplossing is. Wij analyseren dan ook graag uw teksten om samen met u te bekijken wat de beste oplossing is. 

Uiteraard doen wij ook een degelijk zoekwoordonderzoek en bespreken wij deze analyse met u. Want een goede  SEO-tekst die inspeelt op de foute zoekwoorden heeft geen enkele zin. U geeft het thema en enkel relevante woorden aan en wij doen de rest.

Wat u aanlevert kiest u zelf. Maar wij hebben minimaal het thema en het doel van de tekst nodig. U kan dit nog aanvullen met relevante woorden die moeten verwerkt worden, een link, foto’s of een tekst die herschreven moet worden. Hoe meer u aanlevert, hoe gemakkelijker wij te werk kunnen gaan. Wat natuurlijk ook weer de kost drukt.

ROTS Creators is gespecialiseerd in de Nederlandse en Engelse taal. Maar om u een totaaloplossing te geven werken wij met sterke copywriters samen om ook Frans, Duits, Spaans, Portugees en Italiaans te kunnen aanbieden. Elke tekst kan ook vertaald worden in de taal dat u wil. Hiervoor betaalt u een prijs per woord. De totale kost kan berekend worden via een offerte-aanvraag.

Do you want to grow your business?

We can do it together!

Een succesvolle website