Site Overlay

Wat kost een nieuwe website?

De kost van een nieuwe website is afhankelijk van een heel deel verschillende factoren. Zo is het aantal pagina’s een zeer bepalende factor. Maar ook hoe dynamisch de website moet zijn bepaald mee de prijs. Zo zal een webshop al snel iets duurder worden dan een gewone website. Daarnaast is ook de kwaliteit een bepalende factor. Want je zal online wel wat webdesigners tegen komen die een website maken voor nog geen 500 euro. Maar is er dan ingezet op SEO en is de website wel snel genoeg? Meestal niet. Wij benaderen hieronder de prijzen van een professionele webdesigner die een website bouwt die tevens vindbaar is in de zoekmachines.

Wat kost een nieuwe website?

Normal Size

Een website met 1 tot 8 pagina’s zal bij de meeste webdesigners een opstartkost hebben tussen de 800 en 2500 euro. Vaak wordt hier dan nog een klein maandelijks bedrag aan toegevoegd om het onderhoud en de server te betalen. Hiervoor heb je wel een SEO geoptimaliseerde website die gevonden wordt in Google. De prijs is afhankelijk van het aantal zoekwoorden waar je op gevonden wil worden en het aantal extra’s dat je wil. Een websitepagina met inlog zal je bijvoorbeeld meer kosten dan een gewone statische pagina.

Large Size

De kostprijs voor een nieuwe website met 9 tot 16 pagina’s zal tussen de 1500 en 5000 euro liggen plus een klein bedrag voor het onderhoud en de hosting. Ook deze prijs is zeer afhankelijk van de complexiteit en het aantal zoekwoorden waar de website op gevonden wil worden. Het aanleveren van eigen content kan deze prijs wel drukken. Al zal de grootste kost voor een nieuwe website van deze grootte bij de SEO liggen.

Extra Large Size

De kostprijs een nieuwe website met meer dan 20 pagina’s zal al snel naar een bedrag gaan dat boven de 5000 euro ligt. Dit omdat de website niet alleen moet voorzien zijn van zeer veel content. Maar ook nog eens een zeer goede en doordachte SEO-structuur moet bezitten. Deze websites worden vaak ook niet in één maand gemaakt waardoor de kostprijs automatisch hoger is. Ook hier bepaalt de complexiteit mee de prijs. Een dynamische website zal automatisch meer kosten dan een statische website.

Wat kost een nieuwe Website?

Wat kost een nieuwe website bij ROTS Creators?

ROTS Creators heeft een heel nieuwe dienst ontwikkeld omdat wij als bedrijf begrijpen dat niet elke startende ondernemer de budgetten heeft om een professionele website te laten bouwen. Daarom werken wij met een abonnementsvorm waarbij je geen opstartkosten betaald maar wel een volwaardige website met een 24/24 service krijgt. Dankzij deze service krijg je altijd hulp wanneer je website aangepast moet worden en voeren we continu updates door. Wat nodig is als je vanboven wil staan in de zoekresultaten bij zoekmachines als Google. Daarnaast krijg je maandelijks ook een analyse van je website, waarbij je belangrijke inzichten krijgt in je website bezoekers.

Prijzen

200 euro
Normal Size

Een Normal Size website is een kant-en- klare website met 8 originele pagina’s die scoren in zoekmachines. Alle services zijn inbegrepen in deze maandelijkse kost van €200 exclusief BTW per maand.

350 euro per maand voor de ontwikkeling
Large Size

Een Large Size website is een kant-en- klare website met 9 tot 16 originele pagina’s die scoren in zoekmachines. Alle services zijn inbegrepen in deze maandelijkse kost van €350 exclusief BTW per maand.

Wat kost een nieuwe website +500 euro
Extra Large Size

Een Extra Large Size website is kant-en-klare een website die meer dan 16 pagina’s bevat die tevens scoren in zoekmachines. Dit soort websites is voor grote bedrijven die heel wat informatie aan te bieden hebben of voor bijvoorbeeld webshops. Alle services zijn inbegrepen in deze maandelijkse kost vanaf €500 exclusief BTW per maand.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan

Author: ROTS Creators

ROTS – Creators is een creatief bureau dat ervoor zorgt dat uw bedrijf de nodige aandacht krijgt die het verdient in de online wereld. Wij werken uw online product af van begin tot eind en volledig op maat van uw voorkeuren.