Site Overlay

Link Building

Link Building

Focusing on quality [backlinks] over quantity is what can help to protect your site as Google updates

For people to discover your website, you need to build pathways and big, flashing signs that lead them there. In digital marketing terms, this means you need links, links and more links

Link building

Link Building is een belangrijk onderdeel bij het opbouwen van een succesvolle website. Het aantrekken van kwalitatieve links van een andere website zorgt er namelijk voor dat u beter gevonden wordt in zoekmachines als die van Google. Wij bij ROTS Creators helpen je graag bij het verkrijgen van eerlijke en waardevolle back-links. Het zomaar aanmelden op startpagina’s of gastblogs schrijven voor andere websites lijkt ons geen goed idee en raden we dan ook af. ROTS Creators staat voor kwaliteit dus ook bij het zoeken van back-links.

Link Building stappen

Natuurlijke Link Building

Een natuurlijke manier van Link Building is wanneer er op een organische manier links verkregen worden van andere websites naar uw website. Deze manier van linken verkrijgen is misschien wel de moeilijkste manier maar zeker diegene die het meest positieve effect op uw website zal hebben. Voor deze organische links te kunnen verkrijgen zal u dus over goede content op uw website moeten beschikken. ROTS Creators zorgt niet alleen voor deze kwalitatieve content maar ook voor de verspreiding van deze content. Want alleen met een goede verspreiding kan je de juiste links verkrijgen die je nodig hebt.

Link building en bloggers

Ook samenwerken met bloggers levert op een organische manier links op. Een goed geschreven blogbericht met de juiste zoekwoorden en een follow-link kan een enorme extra boost geven aan uw website. En bovendien krijgt u buiten de link ook nog wat extra reclame bij de juiste doelgroep. ROTS Creators beschikt over een uitgebreide database aan kwalitatieve, professionele bloggers waar zowel de Domain Rating als de Domain Authority een hoge waarde hebben. De prijzen van een blogbericht met followlink zijn dan ook gebaseerd op deze twee peilers.

Creatieve SEO campagne

Research is creating new knowledge

Link Building Onderzoek

Naast de organische weg en het gebruik van bloggers is er ook de mogelijkheid om grondig op zoek te gaan naar goede websites waar je een link van kan verkrijgen. Deze zoektocht start vanuit de zoekwoorden waarop u wil scoren. Met gebruik van tools als Moz en SE Ranking gaan wij op zoek naar de websites die voor u interessant zijn. Deze geselecteerde websites proberen wij dan te benaderen met uw gemaakte content en de reden waarom die ook interessant kan zijn voor hun website. Het linken naar waardevolle content die een bijdrage geeft aan de eigen website is namelijk ook zeer interessant voor degene waar u een link van wil krijgen. Deze dienst is iets intensiever maar is vaak wel het meest effectief in het verkrijgen van links.

You usually have to wait for that which is worth waiting for

Geduld!

Zoals bij de meeste SEO-toepassingen zal u ook bij Link Building heel wat geduld moeten uitoefenen. Het effect van deze strategie is niet zichtbaar op één week en zal ook geen effect hebben als u er dan al mee op houdt. Een goede link building-strategie begint bij een sterk content marketing-plan en het blijven zoeken naar opportuniteiten. Wij bij ROTS Creators hebben een professioneel team dat klaar staat om u bij deze twee zaken te begeleiden en u aan links te helpen die wel degelijk een meerwaarde hebben.

Want To Boost Your Business Today?

drop us a line and keep in touch

Een succesvolle website