SEO-Analyse

Naast de volledige opmaak en opbouw van uw website behandelen wij ook de structuur, de SEO (Search Engine Optimization), van uw website. SEO zorgt ervoor dat uw website gevonden wordt in zoekmachines als Google. Vaak betalen bedrijven advertenties om in zoekmachines hoger te scoren, maar dit kan tevens op een organische manier teweeg gebracht worden. En het komt veel natuurlijker over naar potentiële klanten toe om geen of weinig ads (SEA) te gebruiken. SEO zorgt tevens voor een langdurige zichtbaarheid ten opzichte van relatief korte resultaten met SEA. Wij hebben jarenlange kennis van SEO-analyse en kunnen voor uw website betere zoekresultaten garanderen. En betere zoekresultaten zorgen steevast voor meer klanten.

SEO Analyse

SEO zorgt ervoor dat u gevonden wordt in zoekmachines zoals die van Google. Het mag duidelijk zijn dat op de eerste pagina of bovenaan een pagina pronken enorm veel voordelen met zich meebrengt. De meeste mensen kijken bij een opzoeking in Google niet verder dan de eerste pagina. De eerste plaatsen zijn erg geliefd en bedrijven betalen daar massa’s geld voor, maar dit resultaat kan dus ook op een authentieke manier teweeg gebracht worden. Door sommige zoekwoorden in te geven zal u door onze expertise automatisch hoger scoren in deze zoekresultaten. Klanten vinden op die manier gemakkelijker de weg naar uw bedrijf. En meer klanten betekent meer omzet.

FAQ

Search Engine Optimization, of kortweg SEO, is het optimaliseren van websites en apps om hoger te scoren in zoekmachines bij bepaalde zoektermen. Het is enorm belangrijk om hierop in te zetten. Want indien uw website niet gevonden kan worden, heeft deze voor nieuwe klanten weinig zin. ROTS analyseert uw huidige website, geeft advies en tracht bij te sturen waar nodig. U kan dus voor een analyse beroep doen op ons maar evengoed voor het onderhoud en de optimalisatie van uw website.

Content: De waarde van content is één van de elementen, en misschien wel het belangrijkste element, waar SEO mee staat of valt. Een degelijke SEO-analyse van bestaande content en het bekijken waar de opportuniteiten liggen is wat wij doen.

Techniek: Daarnaast moet ook de SEO-techniek goed toegepast zijn. Je krijgt dan ook een uitgebreid document met wat er nog moet gebeuren aan de website om hem SEO-proof te maken. Of je kan deze meteen door ons laten in orde laten maken.

Autoriteit: Autoriteit is ook een zeer belangrijke factor binnen de SEO. Natuurlijk moet dit opgebouwd worden en vraagt dit ook tijd. Een methode die hierbij wel kan helpen is link building. We zoeken dan ook graag naar de opportuniteiten voor uw website.

Wij rekenen voor een volledige SEO-Analyse €250 exclusief BTW aan. In deze analyse zit naast een zoekwoordonderoek ook technische analyse bij. Daarnaast overlopen we ook elke analyse met de klant en geven we uitleg bij hoe je deze analyse moet omzetten in een succes. 

Omdat wij zowel jouw website als de website van concurrenten tracks zal een volledige analyse een maand in beslag nemen. Wanneer het snel moet gaan, kan de technische analyse als na 3 werkdagen aangeleerd worden. 

Wij bij ROTS Creators hebben zowel developers als copywriters in ons team. Wij kunnen waneer gewenst de aanpassingen aan u website doorvoeren. Bekijk hier onze diensten. 

Voor een SEO-Aanlyse heb je geen website nodig. Zo kunnen wij een volledig zoekwoorden onderzoek en concurrentie analyse maken. Deze analyse kan je dan gebruiken bij het bouwen van je website. 

Clients