Site Overlay

SEO-Analyse

Naast de volledige opmaak en opbouw van uw website behandelen wij ook de structuur, de SEO (Search Engine Optimization), van uw website. SEO zorgt ervoor dat uw website gevonden wordt in zoekmachines als Google. Vaak betalen bedrijven advertenties om in zoekmachines hoger te scoren, maar dit kan tevens op een organische manier teweeg gebracht worden. En het komt veel natuurlijker over naar potentiële klanten toe om geen of weinig ads (SEA) te gebruiken. SEO zorgt tevens voor een langdurige zichtbaarheid ten opzichte van relatief korte resultaten met SEA. Wij hebben jarenlange kennis van SEO-analyse en kunnen voor uw website betere zoekresultaten garanderen. En betere zoekresultaten zorgen steevast voor meer klanten.

Wat is SEO?

Search Engine Optimization, of kortweg SEO, is het optimaliseren van websites en apps om hoger te scoren in zoekmachines bij bepaalde zoektermen. Het is enorm belangrijk om hierop in te zetten. Want indien uw website niet gevonden kan worden, heeft deze voor nieuwe klanten weinig zin. ROTS analyseert uw huidige website, geeft advies en tracht bij te sturen waar nodig. U kan dus voor een analyse beroep doen op ons maar evengoed voor het onderhoud en de optimalisatie van uw website. 

Waarom?

SEO zorgt ervoor dat u gevonden wordt in zoekmachines zoals die van Google. Het mag duidelijk zijn dat op de eerste pagina of bovenaan een pagina pronken enorm veel voordelen met zich meebrengt. De meeste mensen kijken bij een opzoeking in Google niet verder dan de eerste pagina. De eerste plaatsen zijn erg gewild en bedrijven betalen daar massa’s geld voor, maar dit kan dus ook op een authentieke manier teweeg gebracht worden. Door sommige zoekwoorden in te toetsen zal u door onze expertise automatisch hoger scoren in deze zoekresultaten. Klanten vinden op die manier gemakkelijker de weg naar uw bedrijf. En meer klanten betekent meer omzet.

Vraag vandaag nog een Analyse aan!

Gevonden worden op zoekmachines als Google zijn essentieel! Een goede SEO analyse geeft jou de juiste
inzichten en kan helpen bij het bereiken van al jouw doelen. Vraag daarom vandaag nog een gratis
en vrijblijvend gesprek aan en dan bekijken we samen de mogelijkheden.