Website

Een goed opgebouwde en aantrekkelijke website is het beginpunt van uw (online) business. Een website moet uitstralen waarvoor u staat. Het is een manier om instant klanten aan te trekken. Deze realisatie kunnen wij samen met uw waardevolle input waarmaken.

Wij maken unieke websites van begin tot einde op basis van uw eigen stijl, voorkeuren en financieel vermogen. U mag een kant-en-klare website verwachten met een uniek webdesign die snel en doeltreffend gebruikt kan worden.

Een website is de toegangspoort voor klanten naar uw bedrijf. Het is vaak de eerste (of uitgebreidere) kennismaking tussen potentiële klanten en uw bedrijf. Naast online zichtbaarheid creëren, is een website een tool die gebruikt kan worden om de concurrentie aan te gaan. Indien u hoog scoort in de zoekresultaten, is dat nefast voor uw concurrenten en andersom. Wij zorgen voor een website die hoog scoort in zoekresultaten met positieve resultaten tot gevolg.

Webdesign Mechelen - MmmooOgle

Een goed gebouwde website zet in op de juiste zoekwoorden. ROTS Creators gaat op zoek naar de juiste termen die bij uw doelgroep passen. Deze premium service vraagt veel tijd, maar is essentieel en zal voor een duurzame en goed bezochte website zorgen. Kortom, een website die geen advertenties nodig heeft om bovenaan in zoekmachines te pronken. Het onderzoek naar de juiste zoekwoorden is altijd in samenspraak met de klant en is volledig inbegrepen in de totaalprijs.

FAQ

Een succesvolle webshop bouwen vergt tijd en precisie. U wil de klant namelijk overtuigen dat uw product het beste, goedkoopste of meest unieke is. ROTS Creators kan u daar bij helpen. Onze ruime ervaring en kennis stellen wij graag ter beschikking. Na het bouwen van uw webshop krijgt u een opleiding waarmee u zelf de webshop kan aanvullen met nieuwe producten en weet hoe u aan stockbeheer doet, indien gewenst.

De prijs van een webshop is zeer afhankelijk van het aantal producten maar ook door het aantal categorieën. Neem vandaag nog contact op en ontdek wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

De duur van de ontwikkeling van een webdesign is zeer afhankelijk van de grootte van de website. Zo zal een website met vier pagina’s minder tijd in beslag nemen dan een webshop met 100 producten. Kijk hier voor de gemiddelde duur per website.

In theorie kunnen wij alle domeinnamen overnemen en in 95 procent van de gevallen zal dit ook zo gebeuren. Maar wanneer blijkt dat de domeinnaam een negatieve reputatie heeft bij zoekmachines, door bijvoorbeeld nefaste linkbuilding, dan raden wij dit wel af. Dit compenseren zal namelijk veel tijd en helaas ook geld kosten. Een automatische doorklik van de oude naar de nieuwe domeinnaam zal dan wel gelegd worden zodat elke klant efficiënt doorverwezen wordt.

Privacy en cookies is één van de elementen die absoluut aanwezig moeten zijn op een website. We bekijken samen wat er nodig is om de website in orde te maken voor de privacy-wetgeving. 

Een groot budget is geen vereiste voor een website. En al zeker niet met ons aanbod abonnementen waarbij je geen opstartkosten betaalt. Natuurlijk kan een groter budget wel helpen om sterkere resultaten te behalen. Contacteer ons vandaag en ontdek wat er mogelijk is voor jouw budget.

Een website bij Rots Creators zal altijd mobile en tablet responsive zijn. Wij zijn van mening dat elke website op deze drie tools moet werken de dag van vandaag. Responsive design is dus een basisvereiste die wij standaard aanbieden.

Wij gebruiken het content management systeem WordPress.org. Zo kan ook de klant achteraf gemakkelijk enkele aanpassingen doen als dit nodig is. Je krijgt bij ons een korte opleiding waar je leert om foto’s en eventuele promo’s toe te voegen aan de website. Ook het toevoegen van een blog wordt aangeleerd.

ROTS Creators bestaat uit een team gepassioneerde creatievelingen die elkaar uitstekend aanvullen. Zo hebben wij een grafische ontwerper, een programmeur en SEO-specialist die samen voor u de perfecte website tot stand brengen. En dat zonder hoge opstartkosten door onze abonnementen-vorm. Nergens anders zal zo’n unieke kans op succes worden aangeboden. 

Clients