Site Overlay

WordPress problemen

Expect problems and eat them for breakfast.

WordPress problemen

Naast het bouwen van websites en onderhouden van websites bieden wij bij ROTS Creators ook een dienst aan voor iedereen die zelf een website heeft gebouwd met WordPress. Het komt namelijk vaak voor dat er zich een probleem voordoet op WordPress en dat de oplossing niet meteen gevonden word. Dit kan niet alleen lastig zijn maar ook zorgen voor minder bezoekers, of bezoekers die snel vertrekken. Om u als bedrijf, blogger of vereniging met deze problemen te helpen kan u met al u WordPress problemen bij ons terecht!

Wordpress problemen
Hoe lang duurt het om een website te maken?

The Sky's The Limit

Welke WordPress problemen?

Bij ons kan u voor alle WordPress problemen terecht. Dit kan gaan van een pagina die niet zichtbaar is tot een plugin die je niet geïnstalleerd krijgt. Zo is de plugin WPML om je website te vertalen één van de plugins waar wij de meeste hulp moeten bieden. Daarnaast is het ook mogelijk om hulp te vragen bij de juiste hosting of het overzetten van de hosting. Ook u website laten verbeteren door bijvoorbeeld de snelheid van je website te laten versnellen behoort tot de mogelijkheden. Geen WordPress probleem is te groot of klein voor ROTS Creators. Met uitzondering van problemen die zich voordoen in een plugin zelf! Hiervoor zal je altijd contact moeten opnemen met de bouwers van de plugin.

Welke WordPress problemen?

De kost van deze dienst is natuurlijk afhankelijk van de grote van het probleem! Zo zal een probleem het vertalen van een website duurder zijn dan een gewone plugin die niet geïnstalleerd geraakt! Daarom is het belangrijk om je WordPress probleem zo goed en uitgebreid mogelijk uit te leggen zodat wij een juiste offerte kunnen maken. 80 Procent van de problemen zijn wel op te lossen aan het minimum tarief van €35. Verlies geen tijd en vraag vandaag nog een offerte aan zodat we u zo snel als mogelijk kunnen helpen! Want een probleem op je website is niet goed voor de beleving van u klanten en niet goed voor je SEO. Een WordPress probleem kan je dus klanten of lezers kosten. Rots Creators helpt je graag. Bij grote problemen kan u ons best telefonisch proberen te bereiken.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Een succesvolle website